Nagyon rossz volt az előző szocialista kormány. Félreértés ne essék, Gyurcsányt tisztességes embernek és jó demokratának tartom. De nagyon rossz miniszterelnök volt. Politikailag egyáltalán nem volt tehetséges, kétbalkezes volt. Semmit nem mozdított meg, és Magyarország eladósodott – írja a Magyar Nemzet Heller Ágnes Wiener Zeitung osztrák liberális napilapnak adott interjúja alapján. Heller szerint Magyarországnak annak …

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Érdekes, hogy Orbánék 7 éve alatt a MANYUP lenyúlásával sem csökkent az adósság, sőt évtizedekre adósodtunk el az oroszoknak, meg a kínaiaknak! Arról nem beszélve, mennyivel több és többféle adót kell fizetni, mennyi szociális ellátást szüntettek meg, mennyivel kevesebb jut egészségügyre, oktatásra a költségnövekedéseket figyelembe véve! Mennyi uniós pénz tünt el a feneketlen kútban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
Nem minősítem Gyurcsányt, de azt viszont látom, hogy mennyi pénzt osztogat a jelenlegi kedves vezető a haverok és saját hobbijára! Mennyi EU-s pénz, magánnyugdíj pénztári pénz stb. tűnik el a kis gömböcök hasába úgy, hogy az eladósodás csak a hazug, pofátlan kommunikációban csökken! Úgy látszik ez kell nekünk, mert ahelyett, hogy azt támogatnánk, hogy valahogy véget vetne -mindegy, hogy ki!- ennek a szabadrablásnak, csak a kirekesztés megy! Senki sem akarja tudomásul venni, hogy erre játszik a rablóbanda! Szomorú, hogy ennek sose lesz vége!
Eladott Ország
Gyurcsány eladósította Magyarországot, Orbán meg folytatja.
bakegya
@Nessy: a közmunkások viszont egyre jobban élnek,a maradék ifjúság akik még itthon maradtak,minimálbéren boldogan vállalnak sok gyereket...az eladósodás meg valahogy nem csökken,,,fegyverkezni viszont fogunk..ja és kötelezően meccsre járhatunk...mise után!!!
bakegya
Ági-ha adóssága van az embernek,az kellemetlen,de ha meglopják az szörnyű!!!-és pótolhatatlan,mert ennek a rétinégernek saját bevallása szerint egy vasa sincsen-SZEGÉNY MINT A TEMPLOM EGERE-legalább is ezt hazudja.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: június 6., 17:24 "...huba..." Álmos(Árpád), Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm. A törzsek közül pedig: Nyék, Megyer, Kér, Kürtgyarmat, Tarján ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.