A milliárdos üzletember egyenesen Európa kötelességének nevezte a befogadást. Európa kötelességének nevezte a migránsok befogadását Soros György milliárdos az M1 híradójának kérdésére csütörtökön Berlinben. A milliárdos üzletember terve, hogy minél több migráns érkezzen Európába, amire akár plusz adókból származó pénzt is elköltetne a tagállamokkal.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Anyádat! Plusz adókat fizessünk miattuk! Nem kéne Sorosnak kinyitni a zsebeit és a humanitásról nem csak dumálna, hanem szépen a saját háza mellé telepítené őket, sőt adja oda nekik a vagyonát
Ő már úgyis élete vége felé jár minek neki a nagy vagyon és ház?
1magyar
@Aki Én: Teljesen mindegy melyik hozza le, mindenki tudja mit akar az öreg.
De tényleg miért nem azon ügyködik, hogy a saját vagyonát ossza el ezek között a civilizálatlan majmok között, tanítaná őket akár zsidó viselkedésre is!
RonaGyuri
PISA eredménnyel konform olvasásértési gondok! =))
1magyar
Van aki a PISA-nak megfelel csak logikája nincs.
Hellcat
origó meg az m1 kérdésére...erről akkor ennyit.
Nessy
Mi már megelőztük Sorost! 18000 ember, akiknek fizetünk, mint annak a rendje, kamatostól!
Sőt 157 milliárdot kaszáltak rajta offsor társulatok.
CsipkeRózsa
Soros a kérdésekre elmondta, mi a megoldás a problémára. Igaza van, a menekülteket be kell engedni Európába, ha belegondolunk, valahol lenniük kell. Megmondta, hogy kb. mibe kerül ez. Nem igaz, hogy az a terve, hogy minél több migráns érkezzék Európába, nem az ő tervei szerint zajlik az élet. Az érkezőket kell befogadni, nem ő hozatja őket, ahogy az Orbán-média be akarja beszélni az emberek fejébe.

Gondolom, Orbán és csapata imádkozik, hogy Soros György minél hosszabb életű legyen, mert addig lehet hülyíteni a népet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.