Csak a vak nem látja, mi folyik itt. Tíz hónappal a választás előtt egy nyolc évvel ezelőtt indított történetben olyan ítéletet hoztak, amelyben nem számított, hogy korábban a vádlottakat jogerősen - bűncselekmény hiányában - felmentették. Hogy a Fidesz hörögve ujjong, azt értjük, de hogy az LMP is itt próbáljon hullarablóként lakmározni, az mindennek az alja. Ma még nem tudható, hogyan hat majd az emberek jogbiztonságára, hogy ha fideszest jelentenek fel, akkor nyomozás sincs, nem hogy gyanú, vagy vád, pláne, ítélet. Polt Péter, korábbi fideszes képviselőjelölt védőszárnyai alatt még egy ideig könnyű a fideszesnek viháncolni. Tőlük nem is vár semmi jót a civilizált, tisztességes ember. Azonban Hadházy Ákosból is kibuggyant a feljelentő schiffer. Üdvözölte, sőt kevesellte, hogy ártatlan embereket börtönre ítéltek. Nincsenek csodák: Hadházy még vígan Fidesz-tag volt, amikor Orbánék 2010 után lebontották a jogállamot, ellopták a magánnyugdíjat és megkezdték az uniós pénzek...

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ugye nem létezik, aki elhiszi, hogy 2008 óta ez volt az egyetlen Polt Péter ügyészsége által igazolt korrupciós ügy. Ennek - ezt már én teszem hozzá - súlyos következményei lesznek a Fidesz hatalom bukása után, mert az arányosítás akkor is érvényesülni fog, ha a jog ezt nem is írhatja, és nem is írja elő. Ez egy fura, mérkőzés előtti öngól a Fidesz részéről. Schiffer András meg szégyellje magát. Ahogy a párthívei is. Mert ez az egész az Ő kicsinyes politikai bosszújától indult el.
Most elégedett lehet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@karma1: 08.28
Nem azért nézzük a múltat, mert annyire szeretünk a régi történeteken merengeni, hanem azért, hogy a jövő szempontjából megfelelő döntést tudjunk/lehessen hozni.
Ahhoz meg tisztában kell lenni a közelmúlttal is!
karma1
@Béla333: Minek, ha nem vonjak le belole a tanulsagot?
A vilagon semmi ertelme tormay cecilezni, horthyzni, homan balintozni, mert annak a vilagnak NEM SZABAD TOBBET VISSZAJONNIE.
Nincs az az orszag, amelyik annyit vinnyogna a multjan es nyalogatna a sebeit, mint Magyarorszag. Mindenki imad elsullyedni a darutollas-csendoros multon, turulmadarazni, arvalanyhajazni, de egy epkezlab otlet nem jon ki ebbol.
Jol ertsd mar meg: a mostani eletunkben es a XXI. szazadban a legfontosabb arucikk az informacio, a viz es az energiahordozok. Minden ekorul mozog, es minden mas csak ezutan jon.
Ha valaki igazan aggodik a hazajaert, akkor beleveti magat a gazdasagi folyamatok tanulmanyozasaba, osszeveti a jelenlegi vilaggazdasagi helyzetet, belenez a sajat kasszajaba az orszagnak, felvazolja az azonnali tuzoltasi feladatokat, megnezi mire van penz, mire muszaj eloteremteni, es mindent ennek rendel ala.
A nemzeti elmebeteget azonnal kivonatja a forgalombol, minden megelhetesi potrohos politikusnak meguzeni, hogyha bent akar maradni a hivatalaban, akkor atmegy az ezutan MINDENKIRE kotelezo penz- es vagyonugyi atvilagitason, egy erkolcsi es rendorsegi atvilagitason, es ha ezen a szigoru vizsgan atmegy, akkor maradhat a politikaban, mentelmi jog nelkul, peldat mutatva a sajat eletevel is. Ha nem felelne meg megse, akkor repul az allasabol, mint raketa, johet a kovetkezo aspirans.

Ilyen kurva egyszeru.
A kozelmultat pedig mindenkinel a III/III-as ugyeknel kellene elkezdeni, es a fuggetlenitett titkosszolgalatokon keresztul kellene atvizsgalni.
Mondom: MINDENKINEL.
Jozefina
Ennek az embernek nincsenek elvei!!! Igazi megélhetési "politikus"?!
Béla333
@karma1: 08.50
A közelmúltba nekem nem Horty tartozik bele, hanem a rendszer (gengszter) váltást követő időszak politikusai.
A többi stimmel!
Béla333
@Jozefina: 08.55
Nem ismerlek téged, de lehet hogy korrektebb, tisztességesebb ember, mint amilyen te vagy!
Csak egy kérdés: életedben csináltál már olyat, hogy a kényelmes munkahelyedről azért álltál fel, mert nem értettél egyet a vállalatod erkölcsiségével, gátlástalanságával?
Ha tettél ilyet, akkor tudhatod, hogy Hadházy mit is csinált, amikor otthagyta a Fidesz korrupt világát! Tisztelet jár ezért neki, nem mocskolás!
Szerintem!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 07:38
Nemcsak az idő volt kevés!!!
Nem hoztak olyan törvényeket, amelyek lehetővé tették a törvényes lopást! A Fidesz igen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.