A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz magára hagyta Budapestet azzal, hogy nem ad több kormányzati forrást a 3-as metró felújítására, ezzel pedig napi félmillió budapesti lakos életét veszélyezteti. Gy. Németh Erzsébet, az ellenzéki párt fővárosi képviselője MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében Tarlós István bejelentésére reagált. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A Metrót a vidékiek is használják, sokan utaznak Budapestre dolgozni vagy alkalmanként. A legtöbben azzal utaznak a városban.
relatív
Az a dolga egy kormánynak - bármilyen pártállású IS -, hogy az ország dolgait a lehetőségek figyelembevételével, de minden szinten a lehető legjobban igyekezzen megoldani, függetlenül a saját pártjának támogatásától...

Ez a tevékenység összefügg az adott időben regnáló hatalmon lévő csoport hozzáértésével, így a jelenlegi magyar regnáló hatalom törekvéseire IS rányomja bélyegét a szakmai hiányosság megjelenése.

Az ország területén, bármely önkormányzati környezetben az állampolgárok balesetmentes környezetének biztosítása IS feladata, annak szabotálása nem indokolt pénzügyi kereteinek szűkösségével, mert mindig a legfontosabb probléma megoldására kell (!) törekednie...

Az államhatalom felhasználásra kerülő költségvetése az állampolgárok közpénze, annak felhasználása pedig az állampolgárok érdekében történhet csak !!!
Pöpec
Ha Brüsszelt nem is, Budapestet azért megállítja a kormány. Na ugye!
Csizmás Kond
...üres duma...csak arra jó hogy az ilyen dékák belekotyoghassanak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.