Áder János államfő szerint nem befolyásolja a parlamentben kedden elfogadott civiltörvény a 7,2 millió forintnál több külföldi támogatást kapó szervezetek tevékenységét, csupán további adminisztrációs kötelezettségük keletkezik. Ezért Áder János aláírta a jogszabályt. "Nem látok olyan közjogi vagy alkotmányos aggályt, amely valódi akadálya lehetne a törvény kihirdetésének" - tudatta az államfő a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényről kiadott nyilatkozatában, amelyet a Köztársasági Elnöki Hivatal juttatott el pénteken az MTI-hez.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
húú b.. meg!
Ismered a viccet: A rendőr leinti a kis-csajt: Kisasszony nem látta a behajtani tilos táblát? Azt láttam, csak magát nem! =((
Béla333
A titkárságának vigyázni kellene, hogy nehogy huzatos legyen a vakondkereső dolgozószobája, mert még a végén befúj a szél egy sz@ros WC papírt és rutinból azt is aláírja!
A történelem szemétdombjára való ez is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.