A Fidesz frakcióvezetője nem engedi magát elbizonytalanítani Ahmed H.-val kapcsolatban. Én mindenkinek csak gratulálni tudok, aki ebben a helyzetben, amikor több száz ember már meghalt terrorista szervezetek tevékenysége kapcsán, akkor egy terroristát a védelmükbe vesznek. Mindenkinek gratulálok, de én meg szeretném védeni Magyarországot és a magyar embereket - mondta Kósa Lajos az ATV Egyenes beszéd című műsorában az Ahmed H. ügyében született másodfokú bírósági döntéssel kapcsolatban. A műsorvezető, Rónai Egon felvetette neki, hogy az elsőfokú ítélet után lehetett azt mondani Ahmed H.-ra, hogy terrorista, tegnap viszont a Szegedi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet. "Nézze, a tényeket mindenki láthatta a szemével" - reagált erre Kósa, aki csak arról volt hajlandó beszélni, hogy szerint Ahmed H. miért terrorista, viszont arról, hogy a szegedi bíróság indoklása szerint ellentmondásosak a ciprusi férfi elleni bizonyítékok, tanúvallomások, már kevésbé.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Persze!Kósa elvtársnak megmondták, hogy kell gondolnia. Azóta úgy gondolja.

Azért nincs Kósa mindig a parlamentben, mert néha elszalad vele az agya.
RonaGyuri
Álmodozz csak Lali-király

persze az országnak sem ártana, igaz akkor nem nyitnád ki a lepénylesődet

A derék Kósa így a nyári pihenés előtt még nagyon belehúzott. Naponta többször jön rá a szó-hasmenés. Többek között az ATV Egyenes beszéd című műsorában az Ahmed H. ügyében született másodfokú bírósági döntéssel kapcsolatban beszélgetett a műsorvezető, Rónai Egonnal. Azt követően, hogy olyanokat is szólt, hogy „Én mindenkinek csak gratulálni tudok, aki ebben a helyzetben, amikor több száz ember már meghalt terrorista szervezetek tevékenysége kapcsán, akkor egy terroristát a védelmükbe vesznek. Mindenkinek gratulálok, de én meg szeretném védeni Magyarországot és a magyar embereket”. Amivel kapcsolatban nem árt megjegyezni, hogy nem csak a józan ész, a jog és a tények elleni merényletről van szó,m de ismert a farkast kiáltozó fiú esete, ami ha és amennyiben mégis előfordulna terrorcselekmény hazánkban valós katasztrófához vezethetne a sok bugyuta vak-riogatás miatt.
Nem lenne ő Őfenesége kiemelt samesza, ha nem tetézné a bornírtságát egy habkarikával. Ahogy az illik a Szegedi Ítélőtábla ítéletét minősítve kijelentette: „a napnál is világosabb, hogy ez a magyarázat több mint sántít”, sőt szerinte „a tényeket mindenki láthatta a saját szemével, és a bíróság indoklásával ellentétben ő inkább a józan eszét szeretné használni. ”.!
Nos egyáltalán nem kedves Lajos úgy általában teszek nagy ívben arra, hogy mit szeretnél, de most meg kell mondjam, hogy tényleg jó lenne. Nem ártana, ha lenne és használnád is, mármint a józan eszedet! =))
silber13
@karma1: Ne tess mán viccóni! Nekije ojannya nincs is! " ÖMF "
karma1
@silber13: Ha' en is aszondom,... Illetve kerdezem,...:o)))
szaboria1
@karma1: Az a pillanat már sosem lesz nála tapasztalható.
Perwool
Persze!Kósa elvtársnak megmondták, hogy kell gondolnia. Azóta úgy gondolja.

Azért nincs Kósa mindig a parlamentben, mert néha elszalad vele az agya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.