A kormányhoz közel álló Nézőpont Intézet a kormányhoz közel álló Magyar Időknek készített felmérést, amely szerint a magyarok 87 százaléka ellenzi a menekültkvótákat.  

A magyarok 87 százaléka ellenzi a bevándorlási kvótákat, az elképzelést mindössze a teljes felnőtt népesség 7 százaléka támogatja – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb, a Magyar Időknek készült kutatásából.

Az MTI-nek szombaton eljuttatott, telefonos, reprezentatív közvélemény-kutatás arra is rávilágított, hogy ugyancsak ellenzi a bevándorlók kvóták szerinti szétosztását tízből közel hat baloldali szimpatizáns (58 százalék), az ismeretlen pártpreferenciával bírók körében pedig 81 százalék .

A magyarok 76 százaléka tart attól, hogy a következő évtizedben inkább problémát fog jelenteni Magyarország számára a bevándorlás. Emellett tíz megkérdezettből nyolc (81 százalék) támogatja a déli határszakaszon felépített kerítést, közel azonos arányban (85 százalék) tartanak továbbá attól, hogy a bevándorlók között terroristák lehetnek.

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Az lenne csoda, ha ellenkező eredményt közölnének.
Még szó sem volt migránsokról, amikor a magyarokról már kiderült, hogy utálják a külföldieket (pirézek). Azóta ezer milliárdért két év óta folyt a népbutítás, a lélekmérgezés, a kormány mindent megtett, hogy mindenki ellenség, aki nem magyar. Csak azt nem értem, a börtönökbe, hogyan került be annyi sok kiváló honfitársunk...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@Pálinkás Pál: ".ha van egy zsák almád ,amiben van két szép,a többi meg rothadt,nem tartod meg a zsákot,kiveszed a kettőt, a többit kidobod!!"
Azon még nem gondolkodtál el, hogy mi van akkor, ha Te is a "rohadt almákhoz " tartoznál?
Pálinkás Pál
@Perwool: Azt ugye tudod hogy ez a tipikus demagóg kérdés??!Mivel nem tartozom közéjük...és úgy hiszem hogy a tetteik minősítik az almákat...Az elmúlt 200 évből mondj pár dolgot amit az almáknak köszönhetünk,és előrébb vitte az országot! Arról nem beszélve hogy a mi adónkból tartják el az egyre növekvő rothadó almaültetvényt!!
papa.49
A ,,beNézőpont,, pont benézte ezt is))))))))))))
Perwool
@Pálinkás Pál: "dolgot amit az almáknak köszönhetünk"
Miniszterelnököt, minisztereket.

Annyit még megjegyzek, szerbnek, románnak magyarnak, cigánynak zsidónak németnek angolainak szírnek... ugye általában születik az ember. Ez nem érdem ez állapot.
Az, hogy ki válik emberré az pedig a neveltetés.
Én sem a "rohadt almához" tartozom. Bár az sem állítom biztosan, hogy árja magyar vagyok 150 év török uralom, Habsburg-Magyar birodalom...Szent István idején, a sok átutazó kereskedő...
A haza az a hely, ahol az igyekvő ember boldogulni tud és az állam minden erejét arra fordítja, hogy az ilyen embereket mindenben támogassa! Függetlenül attól, hová született vagy milyen a politikai meggyőződése.
Ez az ország több éve már nagyon sokaknak nem a hazája! Csak egy hely ahol élnek, sokan egyik napról a másikra.
Pálinkás Pál
@Perwool: "Az, hogy ki válik emberré az pedig a neveltetés."...ebben igazat adok neked...és mivel erőszakos kultúrában nevelkedtek,szocializálódtak,pont azért nincs helyük itt!!!..Egyáltalán nem bánom ha a sivatagban lemészárolják egymást,ha nekik az a trendi...de az már engem is érint ha ezen népi szokásukat magukkal hozzák Európába!Miért nekünk kéne igazodni ezen barbár,félanalfabéta társasághoz??De tudod mit,ha ennyire szíveteken viselitek a sorsukat..adjatok nekik egy szigetet,de azután onnan se ki,se be...,szerinted hány hét alatt süllyednének vissza a kőkorszakba??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.