A Fidesz-tornasorban Ágh Péter a soros, végtelenített üzemmódra kapcsolt Fidesz-papagáj, aki rendületlenül ismétli, amit a kiképzésen belevertek. A szombathelyi képviselőből lett ügyeletes Fidesz-papagáj sajtótájékoztatott. Fegyelmezetten, kizökkenthetetlenül fújta, amit előírtak neki. Rezzenéstelen arccal ismételte el, ahányszor csak tudta, hogy “mindazok, akik nem fogadták el a jogszabályt, a korrupció oldalára álltak”, vagyis az ország lakosainak tetemes része hazaáruló.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Remelhetoleg ezeknek a papagajok buneit sem felejti el a nep, mikor orban es rezsime felett fog iteletet hozni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Remelhetoleg ezeknek a papagajok buneit sem felejti el a nep, mikor orban es rezsime felett fog iteletet hozni!
kokopelli
@Nessy: ha egy lenne,az akkor is több lenne a szükségesnél!
Nessy
Már javasoltam, hogy praktikusabb lenne pár értelmesebb papagájt betanítani pártunknak és kormányunknak. Azt a pár szót, migráncs,Soros, Brüsszel, azok is megtanulják és sokkal költség hatékonyabb lenne, mint ez a sok humanoid formájú papagáj!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/03/sotet-rezsimek-aljadek-reflexeire-emlekezteto-tiprodas/
Ha nem tudnánk, hogy a Fidelitas korábbi elnöke, Ágh Péter miként gazsulált Simicska Lajosnak 2014. szeptemberében, ha a Fidelitas jelenlegi, Rogán­közeli, trafiktulajdonos családba született, fogalmatlan elnöke nem nyögte volna ki, hogy 100 millió forinttal támogatja a Fidesz a lejáratókampányukat (ők figyelemfelhívónak becézgetik valamiért), ha nem volna ismert Simicska Lajos 25 éves fideszes pályafutása és az egykori kollégiumi szobatársak barátságán túlmutató ügyködése, amelynek következtében a regnáló kormánypárt gyakorlatilag következmények nélkül felvásárolta az ország egy részét (amit még nem azt, majd ezután), akkor is mellbevágó lenne, hogy micsoda utánpótlással és humánerőforrás ­tartalékkal rendelkezik a magát kereszténynek, nemzetinek, polgárinak nevező oldal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.