A jászberényi kórház folyamatosan eleget tesz feladatának: minden osztálya és szakrendelője működik, a betegeket fogadja és ellátja – szögezte le a kórház megbízott főigazgatója vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Korábban Sinkó-Káli Róbert a szoljon.hu portálnak adott nyilatkozata nyomán több sajtóorgánum azt írta: az orvoshiány miatt több kórházi osztály is részlegesen bezár a nyárra.

A megbízott főigazgató szerint a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház adományozó ünnepségén elmondott szavait "kiforgatták", és "rémhírt generáltak". Megjegyezte: az egészségügyi ellátás "rémhírekkel, valótlan állításokkal történő megzavarása elítélendő, nem a jobbítás irányába mutató, a betegek bizalmának megingatása egyben félelemkeltő".

Sinkó-Káli Róbert jelezte: a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban 2015 végén több mint egymilliárd forintos beruházás valósult meg, és azóta is több mint 200 millió forint értékben elnyert, gép-műszerbeszerzést érintő pályázati támogatások közbeszerzési eljárásai vannak folyamatban.

MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Figyelmeztették a sablon szöveg pontos használatára!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Nessy: Ja! Még a végén gondolkodnának!?
Eladott Ország
@quadrocopter: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/SinkoKaliRobertElismeres.jpg
ma, 08:34 Ime a kórházi kormánycsicska
A kép bal oldalán dr. Sinkó-­Káli Róbert, akit 2011-­ben neveztek ki Jász­-Nagykun­-Szolnok megyei tiszti főorvosnak, 2013-­ban pedig Pro Sanitate díjban részesítette az embertelenség minisztériuma.
Nessy
@Eladott Ország: megfelelt a "feltételeknek"!
Macskaszem
Szabadságra mentek a betegségek, aztán követték őket a doktorok és ápolók, hiszen így már szükség se volt rájuk. Eccerű ez, mint a faék.
magyarbakancs
Ferencz József császár mondta "minden szép,minden jó,mindennel megvagyok elégedve"
Eladott Ország
@Nessy: A képen látható kézfogás óta már nem Dr. Szócska Miklós az eü. államtitkár, hanem Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán, de dr. Sinkó-­Káli Róbert maradt oszlopos NER tag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.