Kemény kampány várható, Orbán Viktor a Fidesz előtt királycsináló Soros Györgyről, maffiahálózatról, forró őszről beszélt a nemzeti konzultációt lezáró rendezvényen.

Erős kampányra kell készülni, amely már ősztől beindulhat, az Index cikke szerint erről beszélt a hivatalosan a nemzeti konzultáció országjárását lezáró rendezvényen a fővárosi bálnában Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán a cikk szerint a beszédében az országot – de leginkább kormányzását – érő hatalmas külföldi fenyegetésről beszélt, amely mögött az európai baloldal és természetesen Soros György áll. Az utóbbi ráadásul bűnöző a miniszterelnök szerint, aki az előbbiekkel szövetkezve akarja mindenáron leváltani Orbánt.

Soros György a királycsináló

A miniszterelnök szerint Brüsszeli királyságot akarnak ezek az erők, Soros a migránsbizniszben érdekelt, a civil szervezetek a maffiahálózata, Soros maga pedig most épp nem a patás ördög, hanem királycsináló.

Brutálisan erős kampány jöhet ősszel, Orbán már rákészült

FotóMTI/Máthé Zoltán

A cikk szerint "Orbán behúzta Sorost és a civileket is a 2018-as politikai kampányba, próbálja megsemmisíteni Soros (és a civilek) álláspontját, miszerint ők a politikától független, emberbarát, önzetlen tevékenységet folytatnak. A Soros-témára egyébként azzal fordult rá Orbán, hogy a Nemzeti Konzultáció csak a bevezetés volt, most jön a lényeg."

Soros haragszik Orbánra Orbán szerint

Orbán szerint Soros azért haragszik rá, mert akadályozza üzletét, a migránsbizniszt, amiben az embercsempészektől kezdve a civil szervezetekig mindenkit ő fizet.

A miniszterelnök arról is beszélt a cikk szerint, hogy ő nem akarja hatalmát erősíteni, nem akar támadni, de egyszerűen fel kell vennie a harcot a maffiózók ellen, akik ugyebár Soros György köpönyege alól bújtak ki.

"Ezzel előre lerázza azokat a vádakat, amelyek esetleg majd arról szólnak, hogy az ellenfelei mozgásterét szűkíti Orbán a kampányban" – olvasható az Index cikkében.

A magyarok biztonságáért mindent

A maffiózók ellen, ha a magyarok biztonságát fenyegetik, minden eszközzel fel kell venni a harcot Orbán szerint. 

Ha a magyarok biztonságáról van szó, akkor számunkra ott nincs pardon. Akkor ott csak jog van, törvény van, erő, és védekezés. És mi védekezni is fogunk a jog, a törvény, az állami erő minden súlyával

- mondta el a miniszterelnök.

A cikk szerint Orbán itt arra is utalt, hogy ősztől az erő politikája jöhet, a törvénykezést és a hatóságokat muszáj lesz a harc szolgálatába állítani.

Soros még a Jobbikot is behúzta maga alá

A cikk szerint Orbán Viktor a Jobbikot már jó előre Soros György alá tette, hogy ezzel is hitelteleníthesse előre a pártot, mint nagy riválisát.

Brutálisan erős kampány jöhet ősszel, Orbán már rákészült

FotóMTI/Máthé Zoltán

Azzal, hogy a Jobbik is soros alá került, a cikk szerint Orbán a lépéssel azt a lehetőséget próbálja meg előre kizárni a közbeszédből, hogy legyen harmadik opció rajta és Soros Györgyön kívül.

Forró ősz vár

"Meleg nyarunk van, és forró ősz vár ránk" – mondta el a cikk szerint Orbán, majd hozzátette:

Soros mindent el fog követni, hogy olyan kormány legyen, amely úgy táncol, ahogy ő fütyül.

Orbán beszédét azzal zárta, hogy kijelentette:

nem fogjuk hagyni, hogy Soros nevessen a végén.

A multikulti dugába dőlt

A miniszterelnök mindezek mellett beszélt arról is az MTI tudósítása szerint, hogy Soros György Európát fenyegeti a migránsbizniszével, de a "multikulti" dugába dőlt, a magyarok pedig nem akarják, hogy menekültet telepítsenek be hozzájuk. Ők inkább azt szeretnék Orbán szerint, ha az Európába érkezett menekülteket visszaszállítanák a kiinduló országaikba. 

Mi, akik a nemzetek Európáját akarjuk, nem euroszkeptikusok, hanem eurorealisták vagyunk

- jelentette ki.

Brutálisan erős kampány jöhet ősszel, Orbán már rákészült

FotóMTI/Máthé Zoltán

Orbán Viktor elmondta: az eurorealisták nem homokra, hanem sziklaszilárd alapokra akarják építeni az Európai Uniót.

Csak egy ilyen politikai talapzat van, és ez az európai nemzetek valósága. Ma az unió ezen alapokon áll

- tette hozzá.

A miniszterelnök kijelentette: egyetlen nemzetnek sem adhatják parancsba, hogy kikkel éljen együtt a saját országában, ez csak a nemzetek szuverén döntése lehet.

Orbán szerint a tömeges integráció illúziója megbukott, ami papíron jól néz ki, az a gyakorlatban nem működik, mert párhuzamos társadalmak jönnek létre, növekvő bűnözéssel, romló közbiztonsággal, terrorveszéllyel és terrortámadásokkal.

(Index, MTI)

(Címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Ki gondolta volna, hogy a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE eljut arra a szinte, hogy annyira a fejébe száll a dicsőség, hogy SZŰKÜLNI FOG, MINT A FÁBA SZORULT FÉREG!!!???
.
Értékelve az előtte szólók mondandóját, örömmel nyugtázva
.
- Schmidt Pált, akinek köszönheti az ország a sziklaszilárd pártalaptörvényt,
- Boros Péter elnök urat, akinek megköszönte a nemzeti polgári, keresztény kormány munkáját, és elévülhetetlen tanácsait,
.
- Dalma asszonyt, akinek a jelenléte Mádl Ferenc emléke is köztük lehet,
.
- Antal József özvegyét is azzal, hogy jelenlétével meg tudja idézni az első demokratikus kormány emlékét is,
.
- a KDNP elnököt üdvözlése kapcsán magyarázattal szolgált amiatt, hogy 27 éve olvasgat, olvasgat a következőképpen:
"AZÉRT IS IRIGYLI ŐKET, ILLETVE ŐT, MERT Ő MONDHAT FEJBŐL IS BESZÉDET.
NEKEM EZ MÁR MEG VAN TILTVA, MONDVÁN, HOGY ITT MINDEN SZÓNAK JELENTŐSÉGE VAN, AGY A SZERELEM SEM RÉGI MÁR (Ez az első alkalom, hogy magyarázattal szolgált amiatt, hogy fejből nem megy neki a mondókája. VAJON MELYIK GONOSZ MANÓ TILTOTTA MEG NEKI, HOGY KÚTFEJÉBŐL NYOMJA 27 ÉVE A SÓDERT???)
.
- Kósa Lajost is külön köszöntötte, hálálkodva a frakcióvezetői kitűnő munkájáért, azért, mert pártfegyelem keretében tűzön, vízen át megszavaztat mindent, amelyet a NEMZETVÉDŐ elvár a gombnyomogatóktól.
.
- Varga Mihály miniszter "úr" mondókáját két témában egészítette ki hosszasan, még a nemzetgazdasághoz sem értők számára is feltűnően adott hangot annak, hogy halvány gőze nincs a macro gazdaság működéséhez, de ÖRÖMMEL NYUGTÁZTA, HOGY
"MICSODA NAGYSZERŰ DOLOG, AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK ELNÖKE IS PONTOSAN ÚGY GONDOLKODIK AKKOR, AMIKOR AZT MONDJA "AMERIKAIAK AZ ELSŐK"!!!
2. Vendég munkás alkalmazása nem lehetséges addig, amíg van munkanélküli Magyarországon!

.
Aztán áttért az olvasó félórára, kifejtette 8,15-től
.
Nem fogjuk hagyni, hogy SOROS NEVESSEN A VÉGÉN
www.hirado.hu/2017/06/27/orban-a-multikulti-dugaba-dolt/
.
NEM TUDNI AZ ORSZÁG LAKOSSÁGA MITŐL RETTEG,...
Nessy
Soros "királycsináló"?? Nem is tudtam, hogy Orbánt királlyá koronázták! Lemaradtam valamiről?
kokopelli
@Perwool: 12:12
Azt írta valaki,hogy Orbánnak víziói vannak!?
Ujságíró: "Milyen visiói vannak kancellár Schmidt...?
Schmidt: "Akinek viziói vannak az menjen orvoshoz!"

Most is egy "GroKo" van Németországban!
-GroKo..(GroßeKoalition...SPD (szocdemek) a CDU/CSU-val (keresztény dem ill. ker,szoc.),
de már minden színű volt a háború után!
-A szocik a zöldekkel is,
-a szocik a liberálisokkal is,
- keresztények a liberálisokkal is... :=)
solidedge
Ha Orbán úgy látja a választások előtt hogy vesztésre áll, azon jogcímen hogy Soros támadása miatt veszélyben van az ország be fogja vezetni a rendkívüli állapotot. Így elmarad a választás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.