Kénytelenek vagyunk férfiügyekkel foglalkozni, miután Orbán Viktor férfiasan kezdte a barátságát Emmanuel Macron francia államfővel, és ezt a kontextus alapján pozitív jelzőnek érezte. Érdemes hát ellenpróbát tenni: lehetett volna kettejük találkozója nőies is? És az miért lett volna negatív? A szóválasztás gyakran fejez ki mélyebb politikai filozófiát, amely a hatalomgyakorlást is meghatározza. Mit jelent a férfias, és mit veszíthetünk, ha a nőies politika a gyengeség jelképévé válik?

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Valaki elmesélhetné már ennek a bunkónak - ha az anyja elfelejtette - a férfiasság és a bunkóság nem azonos!
Ő úgy küzd meg egy nőért, mint az állatok, csak ő nem olyan kecses, mint egy szarvasbika!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@nevemnick: Van neki.Sosem veszi le. Az alatt tartja az aprót.
Eladott Ország
Viktot és a férfiasság: Fene az ízlésed…Te élvezed kint az életet, mi meg itt gürcölünk éhbérért és teljesítjük, amit a pártunk elvár tőlünk… Izgulsz egy kicsit? Küldjek pár kék tablettát? … Vicceltem csak, hisz még fiatal ember vagy, áll az magától is ? Leteszem, mert a pártközpontból hívnak, várom majd az élménybeszámolódat, ha kipihented a fáradalmakat. Közben idehaza Narancsfalván támogatják a nagybirtokokat, most privatizálták a halastavakat és az erdőket is. Tipikus félfeudális rendszert építettek, ki már csak az hiányzik, hogy az új földesuraknak ismét kijárjon az első éjszaka joga. Szia Viktor te kis csirkefogó!
nevemnick
@Cefi: az arra való, hogy először a bukás közben ne az ábrázatát törje össze.

:D
Cefi
@nevemnick: Pedig lehet hogy az javítana rajta. Letörne róla a busóálarc.
csipetke
Azon gondolkodtam,hogy melyik része férfias?Talán a pókhasa?Az valószínűleg fészerként funkcionál,hogy ne ázzon a szerszám.Lehet,hogy 20 évvel ezelőtt férfias jelenség volt,de az a vonat már elment...Viszont az a hír,hogy kitüntették a személyi edzőjét,felháborító.Vagy szabadságon volt kb 1 évig,mire a gazdája magára szedte azt a 25 kg zsírt?
csipetke
@silber13: Vannak emberek,akiknek a szexuális életük annyiban merül ki,hogy a 4es-6oson megmotozza őket egy zsebes.Lehet,hogy Orbán ezt maga intézi,mert nem jár BKV-val. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.