Az 1956-ról folyamatosan kamuzó színész-rendező elhunyt édesanyja emlékére hivatkozva nem hajlandó elismerni, hogy Pruck Pál van a fotón, amivel turnézik. Azt is állítja: bármelyik pillanatban belehalhat abba, hogy a forradalomban többször is kivégezték. Hosszú idő után újra, méghozzá az eddigi legrészletesebben nyilatkozott a plakátbotránnyal kapcsolatban Dózsa László színész-rendező, az 1956-os Emlékév kormányzati kezelésének egyik szimbóluma. Az ügy legutóbbi állomása az volt, hogy a képet Dózsa vallomása alapján tévesen beazonosító, nemrég lemondott Horváth Miklós hadtörténész azt írta: Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, az 1956-os Emlékévért felelős kormánybiztos félrevezette a kuratóriumot, és utólag hárítja a felelősséget, ugyanis Horváth cáfolja, hogy emlékév történészszakmai vezetője lett volna, ráadásul – bár Schmidt Mária tett ilyen ígéretet, helyette – bocsánatot kért a Pruck családtól, elismerve, hogy Pruck Pál van a fotón. Az ügyben felkért...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Undorító, ocsmány, hányinger történet. Igazi fideszes story. Hűen mintázza a kormány nyilvánvaló propagandáját. Gusztustalan. Csak szellemi és erkölcsi hulladékok szavaznak egyilyen pártra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Jó ég, h lehet valaki ilyen ocsmány hányadék. Hazug, aljas féreg.
Cefi
@lampa laz: Igazi fideszfasz. Egy tetü.
lampa laz
@Cefi: Igen, a fidesz gyűjtőneve ma, a gátlástalan hazugok, gyilkosok és bűnözők tásasága...
dr. prédikátor
Dózsa lászló !!!tudod mi vagy te??? Egy nagy rakás bűzlő S Z A R !!!geci!!!
quadrocopter
"Hivatalos: egyértelmű, hogy Pruck Pál van az 56-os fotókon, és nem Dózsa László"

Nos Dózsa "színművész úr(?) el lehet húzni a halál vérvörös farkára a centrális erőtér nézésű nősténnyel együtt!
RonaGyuri
Bohócok vannak ilyenek és vannak olyanok is

Nekem egy régi film kockái ugrottak be a nagy interjú egy mondatáról

A 444.hu „Dózsa László keresztre feszítve érzi magát, és szerinte az ügyben Pruck Pál a Barabás” című írásban olvastam a mondatot, ami régi szép emlékeket ébresztett bennem.
A cikk beszámol arról, hogy a derék Stefkával beszélgetve tett olyan kijelentést, hogy: „Ők, forradalmárok mindig megismerték egymást utólag, és mindig kiszúrták, ha kádárista ügynökök vegyültek közéjük”.
Nekem a Mágnás Miska című 1948-as keleti Márton film ugrott be, ahol a két Latyi, Pixi és Mixi a Gábor Miklósnak, beöltözött lovászfiú magyarázzák, hogy ők ők széllel szemben is messziről felismerik az igazi grófokat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.