Az idei Pécsi Országos Színházi Találkozót az állam és az önkormányzat ugyan hetven-hetvenmillió forinttal támogatta, de a tizennégy szakmai díjat a Magyar Művészeti Akadémia fizette. Csak néhány színházi ember vetette fel nyilvánosan, vállalható-e ez, arra jutva, hogy nem. Schilling Árpád rendezővel beszélgettünk.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@quadrocopter: @Cefi: Egy szellemi pöcegödörrel ne vitázzatok!!!Ez egy bozgor!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Van. Én nem a közelben lakom, sőt... Bár ezt tudod, megadtam priv. az elérhetőségem... A verekedés fakultatív, nem kötelező.
Pálinkafőző Rézüst
@Cefi: nekemnem adtad meg. De ez mindegy is, ami késik nem múlik... :) Ha lemegy a hőhullám, - a nyári,meg a változókori- ütközünk! :)) Nem elfelejteni, hogy én jobboldali konzervatív vagyok! De mivel ilyen párt nincs, a kisebbik rosszat választom... :) És főleg, akinek van humorérzékük! :)) Vazze, ezek a neobolsik rosszabbak, mint egy 1 hete félbevágott citrom... :)))
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: ment. Lakcím, emil, telszám, face egyben
kokopelli
..."Prosit Kameraden für die Gemütlichkeit!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.