Előbb az utcán őrjöngött, majd egy giroszosnál elvágta saját torkát egy dunaújvárosi férfi.

Perceken át őrjöngve rohangált a piac mögötti utcában egy huszonéves mezítlábas férfi vasárnap délután öt óra tájban. Előbb a Dunaújvárosi Egyetem egyik épületébe szaladt be, majd amikor a bejárat előtt dohányzó portás elzavarta, a tárcáját eldobva a szemközti giroszos felé vette az irányt.

„Zárva voltunk, csak azért volt nyitva az ajtó, mert az egyik alkalmazottam éppen takarított. Né­hány perce jött, még csak a csikkeket söpörte össze az utcán, amikor a bódult fiatalember beszaladt az üzletbe. Próbált utánamenni, de a férfi a bent összepakolt sörpadokkal kiékelte az ajtót. Az ablakok sötétítettek, így a kollégám nem is látta, hogy milyen szörnyűség történik odabent” – idézte fel a Borsnak a büfé tulajdonosa.

Később kiderült: a férfi bent előkapott a mosogatóból egy konyhakést, majd egy határozott mozdulattal nyakon szúrta magát.

„Nem szenvedhetett so­káig, nagyjából két perc alatt elvérezhetett. Az átvágott artériák miatt a padló, az ajtó is véres lett. Miután a holttestet elszállították, éjfélig fertőtlenítettem a helyiséget. Húsz kés volt a mosogatóban, mindet lefoglalta a rendőrség” – fűzte hozzá.

A tulaj egyébként azután ment ki az üzlethez, hogy a tűzoltók felfeszítették a bejárati ajtót. A biztonsági cég – amelyhez a sarki büfét bekötötték – ugyanis értesítette a behatolásról, mert amikor bezárkózott az ön­gyilkos, jelzett a riasztórendszer.

Egy szemtanútól a Bors megtudta: a fiatalember édesapját legalább hat rendőrnek kellett lefognia, amikor hét óra tájban megérkezett a helyszínre. Amikor megtudta, hogy mi történt a fiával, sokkot kapott, mentő vitte kórházba.

(A címoldali illusztráció forrása: Wikipedia)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Szerencsétlen marha. Vajon mivel volt belőve, hogy agyára mentek a MAGUS-könyvek
simmering73
Hat rendőrnek kellett lefogni? Tán a kedves papa is be volt lőve?
Zsuzsina
Kedves hozzászólók.Nem ismerték ezt az embert ,és a családját sem.Gyalázat és szégyen,hogy ilyen emberek élnek ebben az országban,mint önök.Aki csak tud,meneküljön ebből a primitív emberek lakta országból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.