Talán még Messit vagy Cristiano Ronaldot is lefőzné, olyan csoda dolgokra képes a labdával egy hajdúhadházi fiú. Mégis egy szomszédai által szétlopott, fűtetlen házban alszik a padlón.

László Gyula egy igazi őstehetség. Ahogy a labdával bánik, az bátran kijelenthetjük, hogy világszerte is ritkaságszámba megy. Persze egy valódi focistával hiba lenne összehasonlítani, hiszen Gyula labdazsonglőr, míg egy labdarúgó esetében a technika mellett számít az erőnlét, gyorsaság, taktikai érzék és még egy rakás egyéb tényező.

Az ATV riportjából megtudhatjuk, hogy hiába a tehetség, a huszonéves fiú gyakorlatilag kukázásból él, és a 22500 forintos szociális segély jelenti számára az egyetlen állandó jövedelmet. De havonta 3 ezret még ebből is félretesz, hogy nagy álmát megvalósíthassa: labdával a fején szeretne felmenni a világ legmagasabb épületébe.

Gyula nem kevesebb, mint 10 Guinness-rekordot tart, de sajnos ettől nem lett jobb az élete. Egy romos házban lakik, ahonnan még az ablakokat is ellopták, mikor nem volt otthon.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
erre az országra jez ellemző.
Tudás alapú társadalom eszme ?
Ugyan máár.
Itt volna egy kis hozzáadott érték.elvtársak!
szaboria1
Sajnos nem csak egyedül Ő van így ebben az országban sok más tehetség is kénytelen így tengődni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.