Álrendőrnek adta ki magát négy férfi és épp "házkutatást" tartottak, hogy egy 3 milliót érő kábszercsomagot megszerezzenek, mikor megjöttek az igazi zsaruk.

A BRFK közleménye szerint a 42 éves nagykőrösi H. Zsolt, valamint három budapesti társa, a 27 éves Sz. Tamás, az 50 éves V. József és a szintén 50 éves F. István álrendőrként „házkutatást” tartott július 11-én a kora esti órákban Budapest I. kerületében egy Fő utcai lakásban azért, hogy az ott lakó nőtől megszerezzék a lakásban lévő kábítószert és készpénzt. A kábítószer a közlemény szerint több mint 3 millió forintot ért.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya és a Közrendvédelmi Főosztály járőrei ekkor érték tetten az elkövetőket, akik közül három férfit a ház előtt, H. Zsoltot és N. Nikolettet a lakásban fogták el. A rendőrök a házkutatáskor 0,4 kilogramm zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket, feltehetően marihuánát, valamint valutát találtak és foglaltak le.

A nyomozók ezután átvizsgálták a nő barátjának az autóját. A gépkocsiban hét csomag, közel 4,5 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak egy sporttáskába csomagolva. A nyomozók az álrendőrök ruházatának átvizsgálásakor „Rendőrség Police” feliratú igazolványokat, jelvényeket, ruhadarabokat, játék fegyvert és bilincset foglaltak le.

A nyomozás során a rendőrök eljutottak egy pilisjászfalui házhoz, aminek az emeletén megtalálták azt az ültetvényt, ahol a korábban lefoglalt marihuánát termesztették.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának munkatársai a négy férfit – őrizetbe vételük mellett – csalás és kábítószer-birtoklás miatt, míg a 33 éves budapesti N. Nikolettet kábítószer-birtoklás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztették H. Zsolt és társai előzetes letartóztatását.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
mint egy game ??spangliért megy a harc...,??
nemkati
:))))
'Álrendőrnek adta ki magát négy férfi '

- Jónapot kívánok, álrendőr vagyok, házkutatást fogok tartani.
wagabund
..."Épp razziáztak az álrendőrök, mikor megjöttek az igaziak"...

Ezt a hírt itt a kocsmában nemes egyszerűséggel csak szopásnak hívjuk..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél