A kormány saját jelentése szerint óriási baj van a vízszolgáltatással, 3000 milliárdnyi javítás kellene. A fejlesztési minisztérium alá tartozó Kiemelt Közszolgáltatások Főosztálya drámai hangú jelentést készített a vízközmű ágazat helyzetéről. Az önkormányzatoknak is elküldött jelentés szerint a "víziközmű szolgáltatási szektor állapota válságosra kezd fordulni fenntarthatóság, a működtethetőség, és a finanszírozás szempontjából.”A kormány döntéseinek hála. A bajok a 2013-as rezsicsökkentéssel és a közműcégekre kirótt különadókkal kezdődtek. Az előző választások elé időzített rezsicsökkentéses gerjedelemben a háztartási vízszolgáltatás árát is 10 százalékkal csökkentették, miközben a közműadót úgy vetették ki, hogy azt akkor is fizetni kell, ha a cégek a bevételeikből ezt nem tudják kitermelni. A módszer tökéletesen megfelelt a kormánynak arra, hogy a lakossági áram- és gázszolgáltatókat felvásárolja a külföldi tulajdonosok kivéreztetésével. Csakhogy a vízközművek nem nyugati...

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Az egész azért történt, hogy a megemelt adóval és az árszabályozással rákényszerítsék a tulajdonosokat a cégek eladására!
Ugyanez a probléma fogja elérni az elektromos hálózatot is! És akkor hova táplálja be Paks II. áramát?!
Meg kellene vele nyeletni az áramot is meg a szennyvizet is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
FEJRE ÁLLÍTANÁM ŐKET-EGY SZENNYVÍZZEL TELI FAZÉKBA-az orsos mindenre ráteheti a mocskos mancsait és az öregapja büdös valagát is-a magyaroknak ez tetszik,mert engedik!!!
papa.49
@nyanya001: Tudatom veled pénteken jött meg az első negyedévi szemétdíj csekkje, nem aprózták a 3 hónap egyben...
1magyar
Vállalkozásomnál be kellett vinni az mosogatásra szánt vízmintát, alkalmatlan volt a városi vezetékes víz. Amit egyébként minden ember iszik és gyerekeivel itat.
Még egy minta ami megint pénzbe került. Ez még a szocik idején volt, tehát ez minden kormányra érvényes.
bencemacska
@1magyar: ma, 08:30
Az elemzés a minta vétellel kezdődik. Tehát nem is szabadna elfogadni a bevitt mintát! Nem szabványos!
Ez a lustaság eredménye, politika független!
qxy
Na meg. Tönkre tett egy ágazatot? Melyiket? hisz egy működő ágazat sincs az országba csak a Fidesz. Miről is beszélünk?Ha meg tényleg van az a Fideszé, és az országnak az régen rossz .
qxy
@1magyar: Ez így igaz. Hamburgeres voltam az átkosban .De kitóltam velük. mocskosra kerestem magam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.