A kormány saját jelentése szerint óriási baj van a vízszolgáltatással, 3000 milliárdnyi javítás kellene. A fejlesztési minisztérium alá tartozó Kiemelt Közszolgáltatások Főosztálya drámai hangú jelentést készített a vízközmű ágazat helyzetéről. Az önkormányzatoknak is elküldött jelentés szerint a "víziközmű szolgáltatási szektor állapota válságosra kezd fordulni fenntarthatóság, a működtethetőség, és a finanszírozás szempontjából.”A kormány döntéseinek hála. A bajok a 2013-as rezsicsökkentéssel és a közműcégekre kirótt különadókkal kezdődtek. Az előző választások elé időzített rezsicsökkentéses gerjedelemben a háztartási vízszolgáltatás árát is 10 százalékkal csökkentették, miközben a közműadót úgy vetették ki, hogy azt akkor is fizetni kell, ha a cégek a bevételeikből ezt nem tudják kitermelni. A módszer tökéletesen megfelelt a kormánynak arra, hogy a lakossági áram- és gázszolgáltatókat felvásárolja a külföldi tulajdonosok kivéreztetésével. Csakhogy a vízközművek nem nyugati...

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Az egész azért történt, hogy a megemelt adóval és az árszabályozással rákényszerítsék a tulajdonosokat a cégek eladására!
Ugyanez a probléma fogja elérni az elektromos hálózatot is! És akkor hova táplálja be Paks II. áramát?!
Meg kellene vele nyeletni az áramot is meg a szennyvizet is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Más mi várható ettől a tolvajbandától???
bencemacska
Az egész azért történt, hogy a megemelt adóval és az árszabályozással rákényszerítsék a tulajdonosokat a cégek eladására!
Ugyanez a probléma fogja elérni az elektromos hálózatot is! És akkor hova táplálja be Paks II. áramát?!
Meg kellene vele nyeletni az áramot is meg a szennyvizet is!
quadrocopter
Ha most akasztánák ezt a hulladékhalmaz tetves rezsimet, már akkor is késő lenne!
F_Viktor
A lakossag megtizedelesere, tomeggyilkossagra tokeletesen megfelel a lepukkant ivoviz-halozat. Ez jol illik orban politikajaba.
Eladott Ország
Így lesz mindenkinek drága, aki adófizetőként fenntartja és mindenkinek életre szóló
megélhetés, aki ezt az egészet kitalálta. Mindeközben fényévekre kerülünk egy olyan országtól, ahol bármennyibe is kerül egy köbméter gáz, víz vagy egy kilowatt áram, azt napi nyolc órás munkabéréből bárki kényelmesen ki tudja fizetni úgy, hogy talán évente egyszer még nyaralni is el tud menni a család. Ehelyett egyre gyorsabb léptekkel térünk vissza a nemzeti szocializmus sötét bugyraiba. Ahol megvédtek, azért hogy nekünk olcsóbb legyen. Ahol a rezsi nem emelkedhet irreálisan, ellenben nagyon is reálisan fog. Kezdetben évente, később rendszertelen hullámokban, teljesen hektikusan, majd már fizetni sem kell érte, mert nem lesz szolgáltatás. 5-10 év és elmondhatjuk, hogy megérkeztünk. Kádár János pedig elégedetten megnyalja a szája szélét.
qxy
egyszer bevittem a csapvizet ellenőrzésre. azt mondta a Köjál, Emberi fogyasztásra nem alkalmas. Mondom, de hát a lakásból való a csapból. Erre a válasz??? Ja, akkor iható. Fel akart jelenteni mert elküldtem a kurva anyjába. Kérdeztem, akkor most kit ? mit kellene bezárni, meg büntetni, okolni? azt mondta nem rám tartozik. Na erre megint volt egy kurva anyád. és kivezetett a biztonsági őr. De annak is mondtam hogy ez neked is szól baromarc hogy engem kell kivezetni.
Eladott Ország
@qxy: Akár 50 ezer forintba is kerülhet a házi kutak kötelező vizsgálata.Itt minden arról szól, hogy több pénzt bezsebeljenek. A vezetékes víztől is néha olyan koszos a teafőző, hogy undorító. Időnként a csapból is ihatatlan a víz mert olyan nagyon védik az egészségünket. Nem a fúrt kutak vizétől betegek az emberek nagyrésze, hanem attól, hogy ilyen vezetőkre bíztuk az országot. Nem tudom már hány bőrt akarnak lehúzni rólunk.
qxy
@Eladott Ország: Na várjá. lepőggyé meg lécci. lécci mert ez a víz amit be vittem az, lakótelepi lakásból való volt. Szeged, Kereszttöltés utca.hoppácsak.
Eladott Ország
@qxy: Arra akartam célozni, ha például valaki vállalkozást nyit a vízminőségvizsgálatot nem ússza meg. Akkor nem mondja rá kapásból az ÁNTSZ hogy jó. Lehúzzák anyagilag rendesen.
nyanya001
Akkor vegyük csak sorba.
A gázzal ugyanez lesz, az árammal, a szemétszállítás ugyan megy,
de 8 hónapja nem küldenek befizetési csekket, szóval amire ezek rátették
a rohadt mocskos mancsukat, az mind szarrá válik!
Rohadt ótvaros disznóólat csináltak az országból , hogy a Bayert idézzem ezekkel a szavakkal...
bakegya
FEJRE ÁLLÍTANÁM ŐKET-EGY SZENNYVÍZZEL TELI FAZÉKBA-az orsos mindenre ráteheti a mocskos mancsait és az öregapja büdös valagát is-a magyaroknak ez tetszik,mert engedik!!!
papa.49
@nyanya001: Tudatom veled pénteken jött meg az első negyedévi szemétdíj csekkje, nem aprózták a 3 hónap egyben...
1magyar
Vállalkozásomnál be kellett vinni az mosogatásra szánt vízmintát, alkalmatlan volt a városi vezetékes víz. Amit egyébként minden ember iszik és gyerekeivel itat.
Még egy minta ami megint pénzbe került. Ez még a szocik idején volt, tehát ez minden kormányra érvényes.
bencemacska
@1magyar: ma, 08:30
Az elemzés a minta vétellel kezdődik. Tehát nem is szabadna elfogadni a bevitt mintát! Nem szabványos!
Ez a lustaság eredménye, politika független!
qxy
Na meg. Tönkre tett egy ágazatot? Melyiket? hisz egy működő ágazat sincs az országba csak a Fidesz. Miről is beszélünk?Ha meg tényleg van az a Fideszé, és az országnak az régen rossz .
qxy
@1magyar: Ez így igaz. Hamburgeres voltam az átkosban .De kitóltam velük. mocskosra kerestem magam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.