Rossz iránynak nevezte a Fidesz-kormány által képviselt propagandát Révész Máriusz kormánypárti parlamenti képviselő az azonnali.hu-nak adott interjújában. Mint fogalmazott, az ízlése ellen való, és szerinte nem szabad ilyen irányba menni.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Révészke! Hamarosan csomagolhatsz! Kritikával illetni a hibbant Genyó bunkó elképzeléseit?
papa.49
,,Régészmárciusz,, te már ma ne igyál többet, mert kibasznak az akolból mint macskát szarni )))))))
Az elmebeteget ingerelni nem szabad, még nem tudod???
Ha meg komolyan gondultad, akkor te tudsz valamit amit mi nem ' 18 tavaszáról !!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/rm-1024x684.jpeg
Jelen állás szerint ott tart a dolog, hogy tekerőbiztosként bruttó 997 200 forint a fizetése.
Mármint ez az alap fizu, gondolom (vagy inkább remélem), hogy némi bizottsági tagságért járó
pótlék is csurran,cseppen. Ha elég ügyes valaki, több pénzt szedhet össze a bizottságokban, mint amennyi az alap illetménye. De azért az alap bér sem olyan rossz, mert persze kap mellé irodát és mindent, ami a munkához kell. Mindenki nagy szerencséjére a remek kormánybiztos nem bízta a véletlenre a magyarság megmaradását, négy gyermekkel járult hozzá a közjóhoz. Miután az jövedelemnyilatkozatában az áll, hogy gyermekei nem rendelkeznek önálló keresettel, ellenben szerepelnek a vagyonnyilatkozatban – tehát még nem nagykorúak -, joggal feltételezem, hogy jár utánuk a családi adókedvezmény. Négy gyermek és bruttó 997 200 forintos fizetés esetén ez a kedvezmény 132 000 forint. Na, ezért nagyon jó ez a családi adókedvezményes buli. Mert vegyünk például egy átlagbérből élő családot. Tavaly az átlagbér 245 500 forint volt. Egy ugyancsak négy gyermekes, de átlagbérből élő Révész Máriusz máris nem tudna igénybe venni a családi adókedvezményből 53 440 forintot. Mert már nincs miből levonni.Én meg azon agyalok itt – borogatással a fejemen -, hogy vajon hány ilyen hihetetlenül fontos poszt lehet a Fidesz körül és mennyibe kerül nekünk ez egy évben? Csak tippelek: annyiba kerül, amennyiből az ország minden polgára kaphatna egy vadiúj bicajt. De ez persze csak kicsinyes ballibsi nyivákolás, semmi más. Meg irigység. És éljen Orbán Viktor tekintetes úr és szeressék egymást nagyon sokáig Révész Máriusz kerékpározásért felelős kormánybiztossal. Mi meg boldogan finanszírozzuk továbbra is.
Eladott Ország
Remélem Hofi lát minket, mert ha el kellene mesélni neki, mi folyik itt, biztosan nem hinné el.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/kerekpar.jpg
Miközben egyesek úgy keresnek több tíz millió forintot képviselőként, hogy mandátumokon
átívelően kussolnak, soha semmivel kapcsolatban nincs véleményük, nem járnak bizottsági
ülésekre, nem tartanak képviselői fogadóórát és messziről kerülik a sajtót, másokat kineveznek. Indokolni sem muszáj, hogy miért. Sok(k)alltátok a kormánybiztosokat, miniszterelnöki megbízottakat, parasztok? – gondolták magukban bürokráciacsökkentőék – akkor tessék, emésztgessétek a legújabb vívmányainkat: „A Római Birodalom határai – A dunai limes magyarországi szakasza elnevezésű világörökségi várományos helyszínnek a Világörökség Jegyzékébe történő jelölésével összefüggő teendők ellátásáért, valamint a Hajógyári-szigeten fekvő helytartói palotának a magyarországi limes egyik legjelentősebb elemének bemutatásával összefüggő feladatok koordinációjáért felelős miniszteri biztos”.
„A kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő
feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos. Annyira jól megy nekünk, Gézám, hogy bár még nincsen tengernagyunk és holdraszállási miniszterelnöki főfőbiztosunk, de más minden van. Megmutattuk Brüsszelnek, hogy nekünk is van, ami nekik nincs, remélhetőleg értenek a szóból. Csak az a baj, hogy ez abban különbözik a Muppet Show-tól, hogy a borzalmas bohóckodást ezek véresen komolyan gondolják-csinálják és azokkal fizettetik meg, akiket egyáltalán nem érdekel ez az előadás. Milliárdos tételeket loptak szét azért, hogy olyan beroggyant, megrepedt kerékpárutakat építsenek, amelyeknél konkrétan a rések között burjánzik a növényzet, sőt, több helyen már a nád is áttört az aszfalton. Most meg kerékpározási kormánybiztost neveznek ki, hogy népszerűsítse ezt a lassan életveszélyesnek minősülő sportot. Már 15 éve is paródia volt ez az ország, de ez rosszabb annál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.