A józsefvárosi önkormányzat nyaralójában ipari méretekben vágják a fákat, hogy helyet csináljanak egy sportcsarnokban az erdőben. A kézilabdaszövetség is támogatja a programot, aminek éppen Kocsis Máté, a kerület polgármestere az elnöke. Felújításra szorult, de elég sok fa adott árnyékot. Az önkormányzat nekilátott a felújításnak, de kisebb munkák után arra jutottak, hogy nincs elég pénzük a korszerűsítésére. Ezután jött valahonnan az ötlet, hogy a közeli, csarnokkal természetesen rendelkező Veszprém kézilabdacsapatával összeállva egész évben használható sporttáborrá alakítják az üdülőt. Ehhez tao-pénzeket használnak fel, a Magyar Kézilabdaszövetség pedig áldását adta a tervre. Ami nem meglepő, hiszen a kézilabdaszövetség elnöke Kocsis Máté józsefvárosi polgármester.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Irtanak mindent, ami náluk intelligensebb.
Macskaszem
Azért kell mindenütt irtani a fákat, mert orbán utálja őket, mivel nekik van koronájuk, orbinak meg nincs.
kokopelli
..nem vicc!
Bebízonyított tény,hogy a fák nem tudatosan de ösztönösen a gyökereikkel
kommunikálnak!A legsürűbben veszély ill. idegen jelenség esetén!
1. Orbán ezt sem tűrheti,mert olyan bunkó,hogy ezt
"földalatti mozgalomnak" tekinti!
2. Nem tűrhet meg semmit ami esetleg intelligensebb besorolást
kaphat mint ő!...pl. a facsemeték,faiskolák vs. fideszképzés
3. Különben is a fa csak füstölésre való
3. ..meg oszt mé ne? :=(
adrenalink
Hol itt a probléma? Debrecenben volt(!) egy "Nagyerdő". A minimum 100 éves lombos fák több mint a felét kivágták az új 20ezer fős Loki stadion építése miatt. És akkor még a Kósa Lajcsi városvezetésnek elég vastag bőr volt a pofáján kibiggyeszteni a homlokzatra, hogy "Nagyerdei Stadion":-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.