Két településen rendeznek ma időközi polgármester-választást. A Fejér megyei Óbarokon és a Vas megyei Répceszentgyörgyön is a polgármester lemondása miatt kellett a voksolást kiírni.

Óbarokon a független Borbíró Mihály április 30-án mondott le. Az időközi választáson három független jelölt indul. A település választói névjegyzékében 652-en szerepelnek.

Répceszentgyörgyön Ihllye Ilona független polgármester április 20-án, indoklás nélkül mondott le. A voksoláson két jelölt indul: egyikük függetlenként, másikuk pedig a Magyar Munkáspárt színeiben. A község választási névjegyzékében 93-an szerepelnek.

Szavazni reggel hattól este hét óráig lehet.

Vasárnap egy települési nemzetiségi választást is tartottak volna Vas megyében, Pankasz községben, de a voksolás jelölt hiányában elmarad, így az ottani roma választók legközelebb a következő nemzetiségi választáskor, 2019-ben szavazhatnak.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Beugrott, honnan ismerős ez az Óbarok településnév, meg hogy miért mondott le a polgármester. Azért, meg független. A szomszédba dől a lé (Felcsút, ha ez mond valamit), oda meg nem. Inkább a település érdekében lemond, hátha egy pártbuzit választanak meg, akinek révén esetleg majd pályázatot is nyerhetnek. Ő meg elköltözik onnan családostul, nehogy még véletlenül is befolyása legyen a településen folyó dolgokra. Szégyen. Sőt, inkább SZÉGYEN! Nem a polgármester reakciója, hanem az, ami kiváltotta. Itt a bejelentése tavalyról, amikor még csak tervezte a lemondását:
feol.hu/hirek/lemondani-keszul-a-polgarmester-1761121
Erős és büszke ország, az. Erősen és büszkén kell pártok seggét nyalni, különben le vagy húzva a klotyón a faluddal együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.