Több, a magyar csapat tagjai által készített videót tett közzé a Magyar Vívószövetség, hogy bizonyítsa: a főtitkár nem csak képzelődött, amikor kritikus biztonsági helyzetről beszélt a lipcsei világbajnokságról hazaérkezve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Hasonló felvételt én is láttam nemrég, igaz, az azért nem volt ennyire durva, viszont nagyon aljas volt. Azon is valami magát hatóságnak tartó dulakodott egy fiatal nővel. Bár ez sem Magyarországon történt, csak egy másik úniós tagállamban Tusnádfürdőn.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Egész pontosan mi látszik ezen a videón? És mi történt pontosan? Előzmények? Mert ebből sok minden ,,feltehető".
És mi az, hogy nálunk nem mindennaposak a hasonló esetek? Ez csak attól függ, merre jár az ember. Ott az? Mennyi időt töltött ott? És mennyit a nyóckerben?
karma1
Ahhoz kepest, hogy 3 rendor akaszt le valakit, az osszes ott bameszkodo csak nezeget ki a fejibul.
Ugyan, KINEK akart a kedveben jarni meg Lipcsebol is ez a derek ember? Vivoszovetseg,... Mintha kozel lenne a fideszhez, schnittpaja bacsin keresztul...
Ugy latszik, boczkonak el kellett hagynia kis idore az o Gazdaallatanak az anusat, es igy kedveskedik neki kulfoldrol...
(Erdekes, hogy csak a magyarok lattak ilyet, mindenki mas nyugiban foglalkozott csak a versennyel...)
karma1
@lópicigáspár: Pedig megprobaltam teljes kepernyore kinyitni, ES NEM LEHET! En annyit lattam, hogy egyvalakit 3 rendor probal meg osszeszedni, de hogy hol latta ez a diszf@sz a machetes csecsemorablot - hat azt elkepzelni sem tudom!
namihami
És az miből derül ki, hogy akivel szemben intézkedik a rendőr, az migráncs? Rá volt írva? És pláne magyarul? Mi van akkor, ha ez pl. egy újnáci volt? Leipzigben akad belőle bőven.
Ebből a videóból egy dolog derül ki tisztán és világosan: Messziről jött ember azt mond...
Illetve kettő: Az, aki a videót csinálta, továbbra is csapattag szeretne lenni.
bencemacska
Én csak azt láttam a videón, hogy egy hátizsákos valakit letepernek a rendőrök, és betuszkolnak
egy ajtón. Sehol nem láttam, hogy migráncs volt!
Azt láttam, hogy egy sötét bőrű, meg egy szőke fiatalember vidáman üdvözölte egymást!

"A Magyar Vívó Szövetség Boczkó Gábor megbízott főtitkárt továbbra is mindenben támogatja, és a csatolt dokumentumok közzétételével a maga részéről lezártnak tekinti a főtitkár nyilatkozatát követően kialakult nemtelen vitát."
Hát, ha bebizonyítják, hogy hazudtam, én is szeretném lezárni mielőbb a vitát!!!
szaboria1
Ez nekik egy bizonyíték? Megnéztem a vívó szövetség honlapját homályos képpel akarják igazolni magukat. Ma amikor módosítani lehet bármilyen képet.
lusta
Basszus, ilen videót bármikor és bárhol, még Magyarországon is lehet forgatni. Egy rendőri intézkedést lefilmezett valaki, Valaki? Nem is egy ember. Egy machetás őrjöngő csecsemőrablóval nem finomkodnának ennyire. Sehol a világon.
nemkati
Hasonló felvételt én is láttam nemrég, igaz, az azért nem volt ennyire durva, viszont nagyon aljas volt. Azon is valami magát hatóságnak tartó dulakodott egy fiatal nővel. Bár ez sem Magyarországon történt, csak egy másik úniós tagállamban Tusnádfürdőn.
quadrocopter
A bozótvágó szégyellte magát, ezért nem volt a felvételen, mi?
Aztán egy testi kényszeres rendőri intézkedést láthatunk, de hogy azért-e, mert odahugyozott a madár, vagy azért, mert csokit lopott, ez nem derül ki!
Elég furcsa elképzelései vannak az érintetteknek a bizonyító erejű felvételről.
nemkati
@quadrocopter: Nem tudok mást elképzelni, minthogy annyira sikerült 0rbánéknak a migráncsos agymosás, hogy ez a vívóizé a rémálmait valóságnak hitte. Esetleg meg volt bízva egy ilyen "hiteles" rémhírterjesztéssel. Mint az a liberálbolsinemzetellenes újságíró, ha az volt, aki Csisztu Zsuzsa szerint megkért egy, a Duna Arénánál dolgozó valakit, mutasson egy üres szektort, mert neki olyat kell lefotózni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.