Augusztusban dupla családi pótlékot kapnak a családok, hogy könnyebben tudjanak készülni az iskolakezdésre, emellett idén szeptemberben már az elsőtől a kilencedik osztályig minden gyermek ingyen kapja a tankönyvcsomagot – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombati, budapesti sajtótájékoztatóján.

Augusztusban megduplázzák a családi pótlékot

Rétvári Bence (Fotó: Kovács Tamás/MTI)

Az államtitkár közlése szerint, mivel sok családnak fokozott anyagi megterhelést jelent az iskolakezdés, a kormány úgy döntött, hogy a szeptemberi családi pótlékot több mint egy héttel korábban folyósítják. Így augusztusban a családok kétszer, a hónap elején és a hónap végén is kapnak családi pótlékot.

Emellett a kormány azzal is segíti a családokat, hogy a tervezett ütemet felgyorsítva, már idén szeptemberben a kilencedik osztályosokig minden gyermek számára ingyenessé teszi a tankönyvcsomagot – közölte.

(MTI)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Retekvári, jó ilyen tróger, hazug, mocsoknak lenni? Te szarházi!
nevemnick
No de olvtársak! Ez a húzás nagyon jól jön majd a választások előtt, amikor is a sutyerák banda harsogva hirdeti, hogy a beiskolázás előtti hónapban kétszer adott családi pótlékot a zembereknek!
Addigra az összes 1 bites nyáj elfelejti, hogy szeptemberben az utolsó napokban fejjel előre, derékig jártak a kukákban egy kis száraz kenyérkéért, hogy vacsorára tudjanak adni egy kis pálinkás kenyeret gyermekeiknek... (a pálinkát maguknak...)
1magyar
Ilyen hülye, megtévesztő cím! A szeptemberit adják előbb,gondolom egy próbálkozás, de aki nem tudja beosztani a pénzt az bizony szeptemberben éhezik.
nyanya001
Szeptemberben meg azt kapnak amit a paci himbál !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.