Hétfőtől nincs üzemeltetője a 43 milliárd forintból felépített Duna Arénának, és azt sem tudni, ki tölti majd fel vízzel a medencét.

A Népszava cike szerint a létesítmény éves fenntartási költsége legalább 1 milliárd forint, ennyi bevételt pedig nehéz kihozni az Arénából.

A világbajnokság előtt három hónappal pályázatot írtak ki a Duna Aréna üzemeltetésére, a feladatok közé tartozott többek között az őrzés-védés mellett a medencék karbantartása és az uszoda fenntartása, de sem a főváros, sem az úszószövetség, sem a XIII. kerület, sem a Nemzeti Sportközpontok (a többi budapesti uszoda fenntartója) nem vállalta a működtetést.

A lap szerint évi egy világversennyel ugyanis nem lehet eltartani a komplexumot.

Hétfőtől azt sem tudni ki tölt vizet a Duna Aréna medencéjébe, senki sem vállalja az üzemeltetést

(Fotó: Máthé Zoltán/MTI)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Pontosan ezt ugattam, mikor két éve elkezdték szétbaszni a Dagályt. Hogy rohadna meg a nagyot álmodni merő megalomán csürhe. Börtönbe velük. A szavazóikat pedig abba az intézetbe, amelyiket megismerhettük a Száll a kakukk fèszkére című filmből. A román bérszavazóikat pedig a 101-es szobába, ha már az irodalomnál tartunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Cicamama55: Ugye te is cak viccből emlegeted azt a bamba pofájú,gázszerelőnek is gyenge főemlőst,mint leendő vásárló. Szerintem nincs az országban olyan ember,aki elhiszi,hogy ez tényleg vett is valaha,valamit.( sörön kívül) Ő most Kayah Ibrahim,az alá. Író ember. Annyi a különbség,hogy tanultak a múlt hibáiból és most nem egy kitalált személy aki tartja majd a hátát,csak ő még nem tudja. Nem árulom el ki az igazi vevő.
cikicakk55
@passenger: Télen jó lesz jégkorong pályának. Legfeljebb annak is vállaljuk a világbajnokságát.
kokopelli
@cikicakk55: ...mondtam én mindig,hogy szétszedhetőre kellett volna csinálni
Most az Orbánékat kellene szétszedni, elraktározn,és a kulcsot... ?? :--)
Cicamama55
@cikicakk55: Így van! Talált, süllyedt!!! :))))
Eladott Ország
indavideo.hu/video/eso_11
Mivel beázik a Duna Aréna, javaslom a csurgalékvizet a medencébe vezetni. Télen, mivel nincs fűtés, a csúti cigányt a medence jegén koronázzák királlyá és keresztény diákok korcsolyázzanak rajta. Fürjes Balázst, a kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztost meg lőjék ki az űrbe a Matolcsy család sörével együtt, hogy útközben meg ne szomjazzon és sohase térjen vissza.
Pálinkafőző Rézüst
hernyók, ha összejönnek, egy kis levélért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.