Dög meleg van, így egy hűvös szobában a gépem előtt ülök. Olvasom a híreket, a kommenteket, és a levegő egyre forróbb körülöttem. Mert ennyi pofátlan hazugságot, aljasságot már nehéz elviselni. Napok óta zeng a média a Fidesz “jótékony, figyelmes” döntésétől, melyben álszent pofával Rétvári arról tájékoztat, hogy az iskolakezdés megkönnyítésére augusztusban dupla családi pótlékot fizetnek. A szülők már épp megkönnyebbülnének, amikor kiderül az is, amit nem mondtak: szeptemberben viszont egy forintot se kapsz! Szó sincs dupla pénzről, csak egyszerre fizetnek ki kéthavi összeget. A többség erre azonban csak akkor jön rá, amikor majd hiába várja a szeptemberi átutalást, így augusztusban a Fidesz az isten. Gyurcsány kijelenti, hogy nélküle nem lehet leváltani a Fideszt. Miért? Vele lehet? Botka árulónak titulál mindenkit, és az ellenzéki vetélytársakra fröcsög. Néhány párt összefogást sürget, amelynek az az egyetlen feltétele, hogy ők legyenek a csapat vezetői, másképp nem...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Agycsökkent bégetőknek mindegy, a tehénlepényt is megeszik, ha a rezsim megfizeti, naponta ötször imádkozik Felcsút felé térdre rogyva, "Orbánhu akbar, Orbanhu akhbar" a rezsim szar, de legalább nemzethy és számára ez a lényeg, ehez elég az agya!
Cefi
"Adj nekik hitet, és a szolgáid lesznek. Világosítsd fel őket és megtagadnak."
(Kopátsy Sándor)
namihami
@quadrocopter: Ahogy már céloztunk rá több alkalommal: Ha a Vezér ezüstpapírba csomagolná a sz@rt és azt mondaná, hogy svájcicsoki, akkor még cuppognának is hozzá.
Hiszen az Úr (Orbán) szava szent, ott még kételynek sincs helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.