Ilyen is van: elindult a felcsúti milliárdos cége egy közbeszerzésen, de nem ő nyert.

A Magyar Nemzet cikkére hivatkozva írja a hvg.hu, hogy nem Mészáros Lőrinc építheti a dozmati víztározót, amely Szombathely és a környező települések árvízi védelmében kap majd szerepet.

A Mészáros és Mészáros Kft. a Békés Drén Kft.-vel közösen indult, de ajánlatuk túl drágának bizonyult. Az Országos Vízügyi Főigazgatóság így a Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt, valamint a Meliorációs és Rekultivációs Kft. alkotta konzorciumot választotta.

Mészárosék nettó 1,23 milliárd forintért vállalták volna a munkát, a nyertes konzorcium 40 millió forinttal olcsóbb ajánlatot tett.

(hvg.hu)

címlapkép: Youtube

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az Országos Vízügyi Főigazgatóság igazgatójának hétfőtől megszűnik - indokolás nélkül - a munkaviszonya, szombaton leveszik a névtábláját, hétfőn reggel le kell adnia hivatali kulcsait, névkitűzőjét, ingyenes belépőjét a Fradi-meccsekre, vissza kell fizetnie a karácsonyi "bejgli-pénzt"
hétfőtől a megszólítása " hé, te" és 09 órától nem teheti be a lábát a hivatali épületbe!

Sok-sok puszika: Orbán Viktor a szabadságon lévő Isten helyett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
Szegény Lőrinc! Nehogy Simicska sorsára jusson! Nem élném túl!
Cicamama55
Szombathely vezetése a városáért dolgozik! Végül a színház igazgatója is maradt a sok hercehurca után, s most a városi érdekeltségű cég kapott megbízást! Törőcsik Mari is ragaszkodik a szombathelyi kórházhoz. Valamit jól csinálnak, s ez nekem tetszik!
karma1
meszaros lolo valoszinuleg kedvesen elharitotta ezt a kozbeszerzest magatol, idezve az egy Eloisten aranyba foglalando mondasat: "Ne mi nyerjuk a legtobbet!"
Akar a klasszikusoknal,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.