A házelnök szerint elképzelhetetlen, hogy ne a Fidesz–KDNP győzzön 2018 tavaszán. Brüsszelezéssel és sorosozással hangolódott az Országgyűlés elnöke az augusztus 20-ai ünnepre. Kövér László a kormánypárti Magyar Időknek adott interjújában azt mondta: szerinte a Fidesz-kormány ugyanolyan körülmények között dolgozik, mint amilyenek Szent István király idején voltak. Véleménye szerint Magyarország közvetlen ellenfele a brüsszeli bürokrácia, az Európai Bizottság, valamint Soros György, aki a pénzeket mozgatja a háttérhatalom számára. A jövő évi választással kapcsolatban a szocialista Kovács László szállóigévé vált mondatát idézve azt mondta: nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni, de hozzátette: elképzelhetetlen, hogy ne a Fidesz–KDNP győzzön 2018 tavaszán.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Szerintem a választás elcsalására létezik B terv is, ha nem elég a tisztességtelen és szégyenletes választási törvény.
solidedge
Igaza van. Mint már mondtam Orbánék ellen csak egy hasonló sunyi, alattomos, elvetemült, gátlástalan rabló párt tudna nyerni. Ilyen viszont nincs a palettán.
Béla333
@solidedge: 16.22
Szerintem ne is legyen!
Más megoldás kell(ene)! A szavazóknak itt az idő "felnőni", gondolkodni és felelősségteljesen szavazni! Akkor vagyunk bajban, ha csak 20 év múlva fogunk idáig eljutni!
Béla333
@Kookas: 17.26
solidedge-nek válaszoltam,hogy szerintem ne legyen "egy hasonló sunyi, alattomos, elvetemült, gátlástalan rabló párt" hogy ő győzze le a Fideszt Már egy ilyen alakulat is sok!
A rabló, korrupt, a Fidesszel összejátszó pártokat, politikusokat is el kellene zargatni a francba! Ki marad?
tudode
Nincs ellenfele ennek a POLITIKAI KALANDOR bagázsnak, mert mindent, mindenkit le karakter gyilkolásznak, még a sajátjukat is (Simicska, Ángyán, Holoda, stb.), ha nem az ő nótájukat fújja, mert az a nagy büdi helyzet a szakemberek szerint, hogy
.
""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
.
Az ELLENFELÜK MA MÁR A NÉP olyan formán, hogy FUTÁS LESZ, DE NAGYON, ha felébred a nép!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.