Bokros Lajos MOMA-elnök a bérunió kérdéskörét boncolgatja. Szerinte a Jobbik kampányának mondanivalója “dupla nulla, kívánsággal teli, abszolút üres gondolat”. Láthatóan alkalmazkodnak a Fidesz-viszonyokhoz, ők is elmennek a demagóg hazudozás irányába.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
na, Vonának egy újabb vitapartnerrel kel megküzdeni...ráadásul nem akárkivel.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/orbvon.png
Miközben annak kurvára örülök, hogy egy korrupt MLM-cégnél magasra kapaszkodott Vona
Gábor megváltozott, és igazi hazafivá hatalomra törő politikussá avanzsált, az, amivel most
mossa az agyunkat, az konkrétan ennyit tesz: tagadja a múltat, és áltatja magát, de főleg minket a jelenben. Amit emberünk előadott, az nem más, mint Orbán kottájának legocsmányabb passzusa. Láttunk már ilyet, és egy ország nyögi azt a szájbatekert metamorfózist is. Láttuk, ahogy egy kurvára liberális, szovjetellenes fiatal demokratából hogyan vált vérdemagóg, populista, műanyagkeresztény, oroszbarát seggfej. És elborzasztó látni, hogy ugyanoda tart, a kollektív amnéziára alapozva a szélsőjobbról indult Vona Gábor is. Öt éve még uniós zászlót égettetek, és az EU-ból való kilépésről pofáztál, Gáborom, ma meg már
a bérunióval házalsz, mert mégis jobb lenne maradni, mi? Nem oly régen még holokamuztatok,
zsidókat listáztatok volna, félkatonai erőszakszervezeteket megszégyenítő üzemmódban
masíroztatok a cigányok lakta településeken, izraeli zászlót is lángra gyújtottatok, és valahogy
soha nem zavarta a füledet a mocskos zsidózás. És mivel emlékezetkiesésben szenvedsz: Szegedi Csanádot is azért basztátok ki a pártból, mert zsidó ősökkel bír. És most azzal jössz, hogy néhány rossz mondat? Hogy egy félrecsúszott folyamat? Hogy te – mintha semmi közöd nem lett volna az elmúlt évekhez – soha sem tartottad a Jobbikot cigányellenes, antiszemita, rasszista pártnak? És hogy különben is ennek mind nincs már jelentősége, mert ez már történelem?
wagabund
@Eladott Ország: huhh...kemény szavak, de legalább pontos tényfelsorlás...némelyre még nekem is kellett pár másodperc, hogy beugorjon.

ott a pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.