Molnár egyik alkalmazottja Králl Konrád, aki Rogán Antal propagandaminiszter és Németh Szilárd Fidesz alelnök csepeli lakossági fórumán megpróbálta távol tartani az újságírókat a politikusoktól, és a férfi neve egy év elején folytatott titkos nyomozásban is előkerült. Kiderült az is, hogy szintén ennek a férfinak a vállalkozása (SWAT Privat Group Kft.) védi a Pest Megyei Rendőrkapitányság egyik épületét. Mindezek mellett a szövevényes történetben felbukkan Achilles Filippo Sparta (régebben közismert DJ), akinek Budapest belvárosában volt egy nagyon népszerű és jól menő olasz étterme. A férfi ma már Olaszországban él, miután szervezett bűnözői körök életveszélyesen többször is megfenyegették, és elvették tőle az éttermét. A rendőrség anno a férfi feljelentése alapján nyomozást is indított az ügyben, de később lezárták az eljárást, és senkit sem vontak felelősségre. Achilles Filippo Sparta-t feltehetőleg a saját éttermében, hosszú időn keresztül mérgezték egy Zolpidem nevű, kábító...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ilyen aljadékok tartoznak a FideSS köreihez. Ne csodálkozzunk ha a Magyarország egyre lejjebb csúszik.
egyvandor
Miért nem tud már meglepődni az ilyeneken az ember?
egyvandor
@peterkelemen: Gorbán nem túl pontosan, de: "nekem elég lesz egy pár markos legény hogy el dirigáljam ezt az országot"
peterkelemen
Ez az Orbán vezette Magyarország: szabadlábon garázdálkodhatnak a bűnözők. Nem beszélve arról, hogy a rendőrség főparancsnoka olajos Pintér eleve maffiózó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.