„Több kevesebb különbséggel újra a Kádár-rendszerben élünk” – mondta az Azonnali.hu videóinterjújában Hajós András, miközben azt is bemutatta, hogyan működnek a tapsolni kirendelt birkák. Hajós az Orbán-rendszer kritikusaként évek óta várja, hogy végre megjelenjen a politikai palettán olyan potens ellenzéki erő, amely végre képes lesz megszorongatni, adott esetben leváltani a regnáló kormányt. Hajós szerint bár „több-kevesebb különbséggel újra a Kádár-rendszerben élünk”, lát reális esélyt arra, hogy a jövőben Karácsonyból miniszterelnök váljék.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
pont a karácsony aki a tét nélküli rózsadombi választáskor beintett a megállapodásuknak.hát hiteles egy pali.
nezelodo
Nem kellett nagy megvilágosodás, hogy felismerje, bár szerintem ő nem élt a kora kádári rendszerben, ahol a nemzet apukája akár már munkásőr is lehetett, és a fia is kezdte végigjárni a munkásmozgalom grádicsait.
mackoka46
Milyen rendszerben ? Ahol a rendőrbűnözőtől a navos bűnözőn át a tv-től és a hűtőtől is félni kell ?
Milyen rendszer az, ahol a nav megmondja trafipax szolgáltatásán keresztül, hogy milyen foglalkozást űzők mikor és hol meneküljenek mindenüket hátra hagyva az erdőbe, ahogyan eleink tették a középkorban, mert garantáltan tisztességtelen eljárásban lesz részük és mindenképpen megbüntetik ha van rajta sapka, ha nincs ?
Nessy
@mackoka46: 1949 - 1955 Rákosi rendszer legsötétebb ideje!
Az iskolában a tanárok "pajtások" voltak, a "jó elvtárs igazgató" bejelentette, hogy számoljunk be arról, miről beszélnek a szüleink.
Aki nem teszi, nem lehet kisdobos, meg úttörő. Nem is voltam egyik sem, illetve úttörő egy félévig a középiskolai felvétel érdekében.
A fenébe, ha belegondolok, akkor sem voltam jó káder, most sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.