Elküldtek egy fiatal nőt, aki gyermekkorúak megrontása miatt akart feljelentést tenni, mondván, magánindítványt csak a sértett tehet. Ez azonban több okból sem igaz az esetre.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az alkalmatlan pintérség elleni újabb bizonyíték! Akit lehet, lebeszélnek, hazugsággal, mesével, csak ne kelljen intézkedni az ügyben!
Mi a szarra kapják a fizetésüket? Milliárdokért tartunk el ilyen bagázst!
Főlökött
Komolyan, a mostani csendőrség-sündőrség sem a régi. Ennyi tudatlan, joganyagokat nem ismerő alkalmazottal régen nem találkoztam. Nem véletlen a javuló statisztikájuk, ha fel sem veszik a feljelentést, nem is foglalkoznak ügyekkel. Amikor pedig beüt a bukta, menekülnek-nem nyilatkoznak, az ügyészségi nyomozó hivatal nem foglalkozik az üggyekkel, stb.
Az érdekesség az, hogy hivatalból üldözendő bűncselekmények felett is átsuhannak, érdemi ténykedés nélkül. Így jöhet össze pl. az, hogy 400!!! kamion-nyi fát úgy el tudnak lopni, hogy erre a ténykedésre a szomszéd bejelentést tesz a yardon, de elhajtják! Majd amikor a tulajdonos feljelentést tesz és tárgyalásra kell menni, az ügyész nem tud válaszolni arra a kérdésre, hogy megelőzés terén mit is tett a felügyelete alá tartozó szerv, amikor tudomása volt a lopásról, így azt megelőzhette volna és a tetemes lopási kár sem lett volna annyi.

A mostani pécsi trafikrablás is érdekes, mivel a kiszemelt dohány-boltoshoz, egy nappal előtte bement a rabló felmérni a terepet. Az ottani hölgy kihívta a jardot és megnézték együtt a felvételeket, beazonosították. A hölgynek élettársa és barátnője is segített, a yard pedig a bejelentés alapján másnap már várta az elkövetőt. Nemhogy a nyomravezetői díjat nem kapta meg, még egy köszönömöt sem! Ahogy megfogták szentemet, azonnal visszavonták a nyomravezetői díjat.
Nem fűzök hozzá semmit, mindenki saját maga vonja le a tanulságokat :) Én megtettem.
iluminati
@Főlökött: Szerintem itt a gyámhatóságnak kellett vona lépnie, ami a tapasztalataim szerint semmire nem való, csak arra, hogy a pénzt felvegyék...el vannak az irodában és semmit nem tesznek...Csak hogy őket is megvédjem,,,,,,,,sok olyan anyuka van aki bosszút esküdve mindenben megkeseríti a férfi életét, persze tisztelet a kivételnek...ill fordítva is igaz... egyértelmű a gyámügynek kellett volna nyomozást kérnie és feljelentést tennie...
Megadnám azt a jogot nekik ilyen bejelentéseknél mind két felet kényszer pchiologiára küldeném. A tanárok ovónők is sokat tehetnének ez ügyben ,de pártunk és kormányunk,ezen szakembereket is a társadalom peremére sodorta nem tulajdonítva nekik jelentőséget az ilyen esetek kiszűrésére... Rendőség nem minden dolgozója tartozik Sándorhoz .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.