Tízezer forintokért lehajoló haszonlesőkről és olcsó reflektorfényt kereső szerencsétlenekről is beszélt a Magyar Nemzetnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s te mint derék Szakasits unoka hányszor 10000-ért nyalod a dagadt törpe barátod alfelét?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
s te mint derék Szakasits unoka hányszor 10000-ért nyalod a dagadt törpe barátod alfelét?
Nessy
Az tény, hogy három magyar hatfele húz! Ezt használja ki a jelenlegi kormány. Neki van egy kb. 2 milliós bázisa, plusz a pénzen vásárolt levelezőtagozatosok, és ennyi a jelenválasztási törvénnyel nekik elég!
Bolondok lennének változtatni! Még van mit ellopni. Ha már nem lesz, akkor szépen lelépnek a pénzzel, és itt marad, mi volt, a puszta lét!
Béla333
@RonaGyuri: 10.49
Biztos annyiért, amennyiért te meg Gyurcsány seggét nyalod, ha mással nem, hát azzal, hogy bármiféle konkrét gond megfogalmazása nélkül csak mocskolod a többieket.
Ez pedig pontosan Gyurcsány haverodnak az érdeke! Ja! Meg a Fidesznek!
De csak csináld!
RonaGyuri
@Béla333: te szerencsétlen retardált barom, ennyire még te sem lehetsz hülye! Annyiira el vagy ájulva ettől az ócska trógertől, hogy már-már fideszesként "érvelsz"! Egyébként mint azt már többször okadatoltam a te imádott Szakasits unoka haverod személyes jó barátságban volt Gyurcsánnyal és Bajnaival, harcostársak voltak. Mivel a szóbeszédre nem adok, így fel sem említettem neked, hogy egyes híresztelések szerint anyagi kérdések miatt orrolt meg a barátaira. Amit nektek bugyuta vakhitű birkáknak ideológiaként adott el! =))
Béla333
@RonaGyuri: 11.04
Semmiféle bizonyítékot nem tudtál korábban sem felmutatni arra, amit állítasz, csak olyanokat hogy a haverjaid ezt mondták, meg ilyenek! Ez így amíg nem tudsz egy cikket, egy riportot, bármit bemutatni arra amit állítasz, addig ez csak minden alap mocskolódás, ami nagyon fekszik neked a jelek szerint.
Ne azt bizonyítsd, hogy 27 évvel ezelőtt Schiffer valamilyen baloldali szervezetben együtt dolgozott mondjuk Gyurcsánnyal, hanem a jó barátságot, meg hogy most Orbán seggét nyalja! Mindegy hogy mit, csak valamivel mocskold, igaz?
Sötét agyú szerencsétlen!
RonaGyuri
@Béla333: jól van béluska maradj ilyen korlátolt birka, vakhitű szellemi helóta! =))
Yoda69
siffer, magatol nem fog bedolni, ahhoz tenni kell valamit. A szethuzassal, es az ellenzek tovabb fricskazasaval pedig orban erosited.
Béla333
@RonaGyuri: 11.18
Én a tényeknek hiszek, te meg a haverjaidnak!
RonaGyuri
@Béla333: ja ami szerinted a tények; nekem gyanús vagy Béluska, nem voltál te KISZ titkár? De neveltetésed biztosan az élcsapat hívői felől eredesztethető! =))
RonaGyuri
@Yoda69: ahogy a derék Fodorka esetén is ez a cél! =))
Béla333
@RonaGyuri: 11.48
Bár semmi közöd hozzá, de azért elárulom: KISZ tag ugyan voltam, de titkár nem!
És eddig még egyetlen pártnak sem voltam a tagja!
Akkor itt az idő, vallj te is színt: beírásaid alapján szerintem te MSZMP tag voltál, vagy tévedek?
RonaGyuri
@Béla333: te szerencsétlen vakegér én még szakszervezeti tag sem voltam!
RonaGyuri
Lenyűgöző a párhuzam a két harcos Béluska és a Dumb-rich között. Ülnek a sarokban és várnak, ha valahol olvasnak valamit amiről azt hiszik, hogy a pártjuk igazát támasztja alá, ideidézik, sőt saját szájízükre értelmezik. Ha rászólsz, hogy nem egészen úgy van, akkor berágnak és mocskolódnak. Najd azt mondtam, hogy kivetkőzve magukból, de ez a dumb-rich esetében nem lehetséges! =))
Béla333
@RonaGyuri: 11.59
Te nem azt csinálod, amiről írsz: nem azt írod, hogy " nem egészen úgy van", hanem az első beírásodban már rögtön mocskolódsz, személyeskedsz, aztán meg csodálkozol, ha ilyen a reakció is!
Talán le kellene csillapodni, érdemi dolgokról írogatni, nem arról, hogy kinek ki valt a nagyapja és hogy szerinted kinek a seggét nyalja!
Ugyanis ez nem párbeszéd alap, ez csak a belső rosszindulat, gonoszság kivetítése!
RonaGyuri
@Béla333: neked jár az mocskos pofád? Nézd meg mit volt pofád írni 11:53-ban. Hogy szellemi képességeid nem elegek ahhoz, hogy a mondandómból tudjad, hogy ez baromság, az csak egy dolog. De annyi sütnivalód azért lehetne, hogy észrevegyed, hogy saját nevemen a nickem! Nem egy gagyi név mögé bújva osztom az észt!
Béla333
@RonaGyuri: 12.36
Hát akkor nézzük az indításodat, az első beírásod ehhez a cikkhez:
"s te mint derék Szakasits unoka hányszor 10000-ért nyalod a dagadt törpe barátod alfelét? "

Akkor kinek mocskos a pofája? Elolvastad egyáltalán miről szól a cikk, vagy csak rögtön terelsz, hogy nehogy érdemi párbeszéd alakulhasson ki?!
Bármilyen komoly ügy, téma esetén ha bedobsz egy ekkora, a támához még köszönő viszonyban sem levő baromságot, az pont arra elég, hogy senki ne szóljon érdemben hozzá, hiszen olyan valaki véleményéről van szó, aki Rona Gyuri szerint Orbán alfelét nyalja!
Legalább várnál egy kis időt ezzel az alpári baromságoddal annyit, hátha lenne valakinek valami értelmes hozzászólása, nem csak az ilyen mocskolódás!
Tudod te mi az hogy érdemi vita, egy probléma megbeszélése? Szerintem fogalmad sincs!
RonaGyuri
@Béla333: juj, te még nagyobb barom vagy mint eddig látszott, lefetyeljetek Dumb-rich barátoddal! Szép,pár vagytok! =))
Ja a gátlástalan ex-KISZ titkár (épp úgy, mint Orbán és Gyurcsány) imádottad kritizálása árt az eszmének! =))
Yoda69
@RonaGyuri: Nem ugyanaz a ketto. Fodor tamogatottsaga a nullat kozeliti, amig siffer partja kozelit neha az 5%-hoz.
Jozefina
Schiffer mindigis fidesz közelbe sodorta az LMP-t, annak ellenér, hogy látszólag a fideszpoéozikáját kritizálta. Az LMP ezért ma is egy kétkulacsos, hiteltelen párt. Arról nem beszélve, hogy az egyik legnagyobb orbánfan Schmidt Mária fia Ungár Oéter az LMP elnökségi tagja. Hát hogy egyeztethető ez össze??
namihami
Hát azért pont a Schiffer szájából ez elég disszonánsan hangzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.