Puzsér Róbert facebook oldalán jött ki a sodrából látszólag Orbán libafoszöld színű ingén, valójában azon, hogy Orbán nem hiába öltözik bohócnak. Ennek is üzenete van, nem is akármilyen. "A libafoszöld ing egy olyan ruhadarab, amit a nyolcadik általános betöltése után egy átlagos magyar férfi fel nem vesz. Orbán Tusnádfürdőn – hogy ne csak a proliságot, de a népiséget is demonstrálja – ezt az outfitet egy szalmakalappal súlyosbította. "

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Most mi a gond? Csupán csak szép, mi több, elegáns akart lenni. Végtére is egy ""igazi uri elitben"" kellett megjelenni.
Felcsúti elegancia, némi parasztbarokk beütéssel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nem biztos, hogy ugyanabban az ingben volt Kötsén és Tusványoson is. Lehet, hogy több libazöld inge is van. Vagy legalább kimosták!
Nem védeni akarom, de az ingnek köszönhetően legalább mindig lehetett tudni, hogy merre jár, és nem veszett el a tömegben. Erről a színről nekem a zöld sorkiemelő jut eszembe. Lehet, hogy a TEK ráparancsolta!
Amúgy a Puzsér fején találta a szöget!
nemkati
@bencemacska: Megtaláltam, Kötcsén a Dobozy kúriában tartja a Fidesz a piknikeit. Csak azt nem tudom, hogy ez állami tulajdonban van, vagy már 0rbán a tulajdonosa.
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 20:48
De hát nem csak a TEK találja meg könnyebben, hanem a mesterlövész is!!!-:))))
JAJMÁR
@bencemacska: Igen! (Erre én is gondoltam :) )
Kíváncsi leszek a legújabb inge színére :)
Pálinkafőző Rézüst
@JAJMÁR: tehénfos... Így még jobban eltud vegyülni...
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Nem fejezted be a mondatot. ... a többi tehénfos között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.