Érthető, hogy nem smakkol Lázár Jánoson keresztül a magyar nemzeti kormánynak, hogy az Európai Unió illetékesei szeretnék tudni, mi újság az ország szintúgy nemzetinek mondott igencsak kis vasútjával.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
okkal tele a nadrágja, hisz a vak is látja, érti és érzi, hogy LOPTAK! =))
RonaGyuri
okkal tele a nadrágja, hisz a vak is látja, érti és érzi, hogy LOPTAK! =))
justhpeter
Nem értem a hisztit. Hiszen azon a 6-700 millión kívül, amit az EU adott nem veszíthetnek semmit. Minden mással az EU már régen tisztában van.
Gábor György tökéletesen átlátja a helyzetet.
quadrocopter
Vegyék megtiszteltetésnek paraszték, hogy a bizottság meglátogatja Loptalakot, egyébként meg mi az, hogy nem ellenőrizhető Loptalak ellésének települése, csak azért meg ideiglenesen(!) a geci a min. elnök?
Nagyon megszokta a Genyó, hogy neki szólni sem mernek, nemhogy vizsgálni a koszfészkét és az odaöntött uniós milliárdok herdálását!
magyarbakancs
Ha tisztességes volt a kisvasútra felhasznált EU-s közpénzek felhasználása akkor nem kell levelet írni és hányni a dumát.
A Budapest-Szombathely 20 fő- vonalon sincs napi 2 ezer utas nem 5 km távolságon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.