Kósa Lajos a kvótaperrel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatóján bevetette a Fidesz soros Soros-szlogenjét újra bizonyíték nélkül kivetítve azt az Európai Bizottság motivációjaként. „A Soros-terv lényege, hogy az Európai Uniót nyitva kell tartani a migránsok előtt, évi egymillió bevándorlót kell befogadni” – mondta Kósa Lajos, hangsúlyozva:

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
A zárójel csak maradjon zárójelben.
justhpeter
Az Európai Bíróság visszaadott egy párat abból a sok sallerból és kokiból, amit Kósa Gazdaállata adott az Uniónak az "elmúthétévben". Oszt' Jónapot !
Figyelj Lala ! Nemsokára jön a többi.
Nessy
Ha több mint hét - nyolc millió felnőtt kultúráját és vallását meg tudja változtatni hatalom nélkül 1300 más kultúrájú és vallású ember, akkor ott valami baj van az alapokkal!
Mert hogy a hatalom milyen változtatásokra képes az emberek erkölcseiben, azt naponta tapasztaljuk.
quadrocopter
Kósa-Debil mondott valamit. Ennyi történt, nem több.

Soros 2015-ben beszélt milliós befigadásról, azóta változott az álláspontja - Kósa Debil Lajos!
Te mindig összemosod a szart a fossal - Kósa-Debil Lajos!

"Az amerikai üzletember szerint az európai menekültpolitika sürgős reformját a pénzügyi támogatások jelentős növelésével kell kezdeni. Az Európai Uniónak évente legalább 30 milliárd eurót kellene költenie a határőrizetre, a befogadás feltételeinek a javítására, a menekültek társadalmi beilleszkedésére, illetve a küldő és a tranzit országok segélyezésére."
2016-06-30.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.