Végre megjött az eszük, és miután halálra gyalázza őket, hazudozik róluk Orbán, eljönnek Brüsszelből megnézi a diktatúrát, amelyet az Orbán által mocskolt európai demokráciák és polgárok pénzén tartanak fenn. Erről csak annyit Orbán hazudozásával szemben, hogy ha nem lettek volna uniós források, a magyar gazdaság 2006 és 2015 között 4,6 százalékos növekedés helyett 1,8 százalékos csökkenést produkált volna. Hivatalosan az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottságának küldöttsége, hogy utánanézzenek néhány uniós pénzből finanszírozott beruházásnak, de magukkal kéne hozni az egész Európai Bizottságot és az európai parlamenti képviselőket is, hogy nézzenekk szét kicsit az európai értékek szellemében Magyarországon, ilyet még úgysem láttak. Ha már a rendszer lefizetett hivatalos ellenzékének nincs annyi esze, hogy meghívja és tájékoztassa őket. A bizottság bejelentette, hogy szeretnék megnézni az üresen fel-alá rohangáló felcsúti kisvasutat is, amire az európai...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Helyes, nézzenek bele a pofájukba is, mert ott is van lopott cucc!
Elég lassan reagált az unió, hetedik éve uralkodik megy tetves bűnbanda, osztogatja fosztogatja az uniós pénzt, amiből már egy új Magyarországot is fel lehetett volna húzni!
peterkelemen
Az Uniónak már régen be kellett volna fagyasztani az összes uniós pénzt így kivéreztetve Orbán-rezsimet. A lehetőség adva van tessék élni vele. A nép meg jobb ha ha meg sem szólal ha ez majd bekövetkezik, mert bűnös a magyar nép hisz nem csak joga, de KÖTELESSÉGE lett volna már régen eltaposni Orbánt és bűnbandáját hisz nem csak milliárdokat lopnak, d leépítették, szétverték a jogállamot és a demokráciát is.
quadrocopter
Helyes, nézzenek bele a pofájukba is, mert ott is van lopott cucc!
Elég lassan reagált az unió, hetedik éve uralkodik megy tetves bűnbanda, osztogatja fosztogatja az uniós pénzt, amiből már egy új Magyarországot is fel lehetett volna húzni!
simmering73
Nézze meg és sírjon. Előbbre tartanánk, ha már rég megvonták volna tőlük az euromilliókat.
Sámannus
Szobrot kell állítani a falu közepén Váradi Andrásnak is, és minimum a családjának adják vissza a tanyát meg a földjét. A lopott ganyéjt meg aranyáron fizessék vissza.
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy ismét, csicska! Készülj csicska! Szedd össze magad csicska!
Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, a bűzöd se maradjon a fészekben, fertőtlenítsd ki maga után, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! te fogod a kaját felszolgálni nekik, füröggyé le, nehogy megfertőzd őket, másra alkalmatlan vagy! He?
Tehetetlen vagy, mi? Kínban vagy, mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.