Országos közúti ellenőrzést indít szeptember 11-től a rendőrség a balesetekben elszenvedett sérülések visszaszorításáért. 

A TISPOL Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján, a TISPOL SEATBELT európai szintű ellenőrzés során 2017. szeptember 11. és szeptember 13. között a TISPOL tagállamok rendőri erői – így a magyar rendőrség is – fokozott figyelmet fordít a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak előírásszerű használatának ellenőrzésére. A passzív biztonsági eszközök használata nélkül jelentősen megnő a halálos sérülések esélye. A biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszerek használati arányának tovább növelése nélkülözhetetlen a balesetben elhunytak számának, valamint a sérülések súlyossági fokának csökkentése érdekében.

Az ellenőrzés kiterjed az illegális migráció, az embercsempészet, a kábítószerrel, valamint a lőfegyverrel kapcsolatos, illetve a vagyon elleni bűncselekmények felderítésére, megszakítására is. – írja a hvg.hu.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem is beszélve, hogy Soros-osokat is keresnek! =))
justhpeter
@RonaGyuri: No meg a Soros-okon kívül egy kis pénzt is keresnének. Pinocsetnek megint üres a zsebe.
Equus1
kell a pénz a tervezett bírságok behajtására. A terrorista veszélyre figyelemmel büntetik majd a kerékpárosokat, ha nem elég hangos a csengőjük, esetleg nem az előírt guminyomás van a kerekekben.
Tudja vki, h ez az uniós ellenőrzésekre való hivatkozás mennyire kamu?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.