"Az ország érdeke ma az, hogy rövid távon le kell váltani ezt a rendszert. Ha nem sikerül, akkor 2020-ra nem leszünk tagjai az Európai Uniónak, ez pedig egy olyan visszalépés lenne az országnak, amit nem tudom mikorra lehetne korrigálni. Ez most egy olyan rövid távú feladat, aminek alá kellene tudni rendelni, hogy mi a pártom valós vagy csak vélt hosszú távú érdeke. A választási matematika megkívánná az együttműködést, legalább az új pólusnak nevezett társasággal" – nyilatkozta a 24.hu-nak a Graphispoft alapítója, Bojár Gábor (aki lapunkban is rendszeresen publikál, például itt és itt.) A vállalkozó szerint épp ezért tanácsolja az általa is támogatott Momemtumnak, hogy ne önállóan, hanem az új pólus pártjaival közösen induljon a következő választáson. "Szándékosan nem adok olyan mértékű támogatást, hogy függőség alakuljon ki. Nem várom el, hogy azt a politikát kövessék, amit én javaslok. De egy valamit elvárok a támogatásomért cserébe: hogy tisztességesek maradjanak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"... épp ezért tanácsolja az általa is támogatott Momemtumnak, hogy ne önállóan, hanem az új pólus pártjaival közösen induljon a következő választáson. "

Fogadjátok meg csávókák, mert különben szopni fogtok!
solidedge
2014-ben a Fidesz-KDNP-n kívüli pártok 57 % szavazatot kaptak összesen. Ez összefogás esetén jóval több lenne a 2/3-nál.
prime777
@quadrocopter: Egyik sem akarja a nyerés,csak bent lenni parlamentben.
Előjogok,aztán ott a zsíros fizu.
Na meg ne feledjük,hogy melózni sem kell!
Hidd el,hogy mind ezt akarja!
Ezen új pártoknak is jó dolognak tűnik ez a fajta élet.
Látják,hogy aki beledöglik a melóba az semmire sem viszi.
Akkor hát irány a parlament.
Én már leszarom,szavazni sem megyek el!
percsi
Aki nem megy szavazni, az a fideszt támogatja.Az ellenzék egy rakás...
De! Akinek nem tetszik a rendszer, az elmegy szavazni, és arra voksol, amelyik párt az esélyesebb a mostani leváltására.
Úgy gondolom alaposan megtanultuk a leckét, az új kormány minden lépését figyelemmel fogjuk kísérni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.