Gondom van Simicska Lajossal – nyilatkozta Tarjányi Péter laptulajdonos a Magyar Nemzetben a Magyar Nemzet tulajdonosáról.

Október végére–november elejére létrejöhet a megállapodás a baloldali ellenzék pártjai között, az együttműködés katalizátora pedig a múlt héten indult Magyar Progresszív Mozgalom lesz – állítja Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő az Magyar Nemzetnek adott terjedelmes interjújában.

Tarjányi november elejére létre akarja hozni a baloldali összefogást

A mozgalom alapítója szerint a megállapodás esélyét növeli, hogy a korábbi, hasonló kezdeményezésekkel szemben nekik már kész szakmai anyagaik vannak.

Azt előre szeretném leszögezni: ugyan én jelentettem be az indulást, de ez nem azt jelenti, hogy én leszek a vezetője is. Csak az ügyvezetést szeretném vinni, ha megválasztanak a napokban sorra kerülő szavazáson. Nincsenek politikai ambícióim, és nem szeretnék országgyűlési képviselő lenni

- mondta a biztonsági politikai szakértő és a zoom.hu tulajdonosa.

Tarjányi szerint pártként biztosan nem indulnak el a választásokon.

Egyelőre nem volt hajlandó elárulni, kik vesznek részt a mozgalomban.

 Az erről szóló sajtótájékoztató jövő héten lesz, akkor ismertetjük majd, hogy kik és milyen tisztségben vesznek részt a mozgalomban. Ekkor publikáljuk majd a szakmai programunkat is

- mondta, és hozzátette:

A mozgalomban nagyjából 100–150-en vesznek részt, a programokat harmincan-negyvenen írták.

A napokban távozott a zoom.hu-tól a lap főszerkesztője. A közösségi médiában terjedt el a híre, hogy a távozásnak köze lehet, egy, az Orbán-család gazdasági tevékenységéről készült lapszemle-cikkhez, amelyet élesedése után eltávolítottak az oldalról.

Tarjányi elmondta, hogy a két esetnek nincs köze egymáshoz, a főszerkesztővel a cikk eltávolítása előtt közölte a szándékát. A konkrét lapszemle-cikkel pedig az volt a gondja, hogy a Magyar Nemzet cikke alapján készült, a Magyar Nemzetnek pedig Simicska Lajos a tulajdonosa.

Azért vették le a cikket, mert

gondom van Simicska Lajossal

- mondta a biztonságpolitikai szakértő.

Engem irritál, ami az önök újságjánál ebben a témában zajlik, mert az önök tulajdonosának nagy szerepe volt abban, hogy ilyen helyzetbe került az ország. Létrejött egy ilyen anyag, amiben Simicska lapja lehúzza Orbán Viktort, holott néhány éve még ő volt az irányító nagyon sok ügyben

- mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Tarjányi Péter.

(mno.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@bencemacska: Szerintem a Lajos nem véletlenül csak nagyon óvatosan kezeli a témát, ő jogász ellentétben a többi volt brancsbélivel MEGTANULTA A SZAKMÁJÁT, tehát tudja ,,nagyon vékony jégen nem lehet táncolni,, !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Vajon lesz belőle valami.
Ezt a Simicska féle nyűglődést nem értem.
Abban igaza van, hogy S. mélyen benne van a fidesz lenyúlásokban, de ott vannak a tényleges, és tapasztalati "bizonylatok" is.
OV ellen mindent fel kellene használni!
bencemacska
@papa.49: ma, 08:48
Arra valók a jogászok, hogy megfelelő eljárásokkal elintézzék: a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon!
papa.49
@bencemacska: Szerintem a Lajos nem véletlenül csak nagyon óvatosan kezeli a témát, ő jogász ellentétben a többi volt brancsbélivel MEGTANULTA A SZAKMÁJÁT, tehát tudja ,,nagyon vékony jégen nem lehet táncolni,, !!!
justhpeter
Tarjányi elképzelésében vannak megfontolandó dolgok, de a hazai politika jelenlegi ellenzékét ismerve ebből sem lesz semmi. Ugyanis nincs ma olyan kényszer, ami ezeket a jóllakott óvodásokat közös akolba kényszerítse.
Eladott Ország
Hülye vagy, leülhetsz.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/09/tp.jpg
Értem én azt a faék-egyszerűségű észjárást, hogy aki jobboldalinak vallja magát, az fideszes, vagy jobbikos, aki baloldalinak, az meg emeszpés, dékás, vagy valami hasonló. Közben meg az van, drága – konkrétan, amennyiben közpénzből megy a flekkdíj – propagandista úr, hogy ez nem így van. Nem csak azért, mert a Fidesz a büdös életben nem volt jobboldali, soha nem is lesz, hanem azért, mert a függetlenség nem azt jelenti, hogy valakinek ne lehetne valamilyen politikai irányultsága. Jobboldali éppen úgy lehet független, mint baloldali. Ellenzéki pártoktól és kormánypárttól független. Simán lehet. Sőt! És tök mindegy, hogy jobboldalinak, baloldalinak, vagy bárminek vallja magát valaki. Attól még nyugodtan lehet nagyon értelmes és
fontos az, amiről beszél, lehetnek értékesek a gondolatai. Soha nem a jobboldalisággal, vagy a
baloldalisággal volt a baj, most sem azzal van. Az ostobasággal, a szervilis seggnyalással, a másik hátán való feljebb kapaszkodással, a megélhetési meggyőződéssel, az elvtelen hazudozással van a baj. De azzal legalább nagy baj van. És – minő csoda! – a gerinctelenség oldalfüggetlen.
Pálinkafőző Rézüst
Hajrá Peti! Végre egy tökös legény a láthatáron...
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 13:44
Hát már tényleg ő az utolsó szalmaszál.
Nála tényleg az számít, milyen szakembereket tudott összegyűjteni! A lista áttekintésekor meg lehet állapítani az "eredményt".
Még 171 párt vára bejegyzésre!!!
Pálinkafőző Rézüst
@bencemacska: A Tari Peti egy remek jó szakember, és helyén van a szíve!!
"Még 171 párt vára bejegyzésre!!! " Ez meg a fideszármány...hogy rohadnának meg...És mindez közpénzből...
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: Ha csak 50 pártnak sikerül indulni, akkor is kezelhetetlen lesz a szavazólap!
Ha csak 0,2%-ot kap mindegyik az is 10 %. És az mind az ellenzéktől jön le! (Arra nem emlékszem, mennyit kap belőle a fityisz? Lehet, hogy mindet?!)
Ki van ez találva. Gazembernek általában sok ész kell!
Desischado
@papa.49: Ezért is nem fogja borítani a bilit. Pedig lenne mit mesélnie!

@bencemacska: Ugyanez volt 2014-ben is, akkor is egy csomó álpárt indult, és el is vittek szavazatokat. És még a pénzt sem kellett visszafizetniük, miután a választás után eltűntek. A fidesz most is ezt akarja többek között eljátszani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.