Eldurvult egy házibuli Kelet-Magyarországon pár héttel ezelőtt, öt 18 és 20 év közti férfi egy 16 éves szűz diáklányt erőszakolt meg, akit előtte be is drogoztak – értesült a Bors.

A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a fiatalokat, a hatóság nemi erkölcs elleni bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Ha beigazolódik, hogy mit tettek, akár 8 éves börtönbüntetést is kaphatnak.

Eldurvult a házibuli, öten erőszakolták meg a bedrogozott tinit

Fotó: pixabay.com CCO

A rendőrség az áldozat kímélése miatt nem hoz nyilvánosságra részleteket az ügyből, a Bors azonban megtudta, a 16 éves lány barátaival ment a házibuliba, ahol a Gina nevű droggal elkábították, majd öten megerőszakolták. Mivel a drog miatt az áldozatnak kiesik egy elég nagy idő az emlékezetéből – amíg a szer hatása alatt áll –, a lap információi szerint a lány úgy tudta, hogy jó volt a buli. Másnap szembesült a történtekkel, mikor egyik barátnője elárulta, nemcsak megerőszakolták, de erről felvétel is készült, amit az erőszaktevők elkezdtek körbeküldözgetni a baráti körükben.

A Bors úgy tudja, a lány egy jó nevű kelet-magyarországi iskola tanulója, a történtek miatt a család azt fontolgatja, elköltöznek a városból.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Akármit csinált a lány a fiúknak észnél kellett volna lenniük. A bedrogozás szándékosságra utal, akkor pedig előre megfontolt szándék, csoportos elkövetés és lehet nyomatni a 15 évet. Majd megszokják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@X-ray: Tudod, az én családom nem úgy van nevelve hogy ilyen helyzetbe kerűljön hogy 14 évesen csak a szexen jár az esze. bocsi. De nem tudom megérteni azokat a szülőket aki nem hiszem hogy nem tudja, de ribanc lesz vagy már az is a kislányuk.Vagy az anya is az.
Tudom, mert van ilyen ahol ez természetes. Kollégám is azt mondta. nem baj hogy fére baszik a nejem az anyám is kurva.
Equus1
@gulyasgyula: könnyű Katit táncba vinni, ha maga is akarja...
ittott
@Equus1: ha bedrogoznának, egy vadbivaly csorda is végig mehetne rajtad
Equus1
@ittott: ahham... és mi van, ha nem volt drog?
Equus1
@ittott: még vmi... nem a barátaimnak kellene észrevenni, h fájni kell a seggemnek vagy a farkamnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.