Nőtt a természetes fogyás 2017 első öt hónapjában, mert a tavalyihoz képest többen haltak meg, de a születések száma nem változott - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/novak_katalin2_mti.jpg
No, ezt kellene ügyesen megmagyaráznia valakinek. Mert szerintem influenzajárvány eddig is
volt, sőt, van ellene védőoltás, ami 1999-ben még nem volt. Mégis ennyi a halott és egyre több.
Lehetséges, hogy az egészségügy területén is érdemes lenne szétnézni, mindjárt a nagy
melldöngetést követően? A Jóisten adománya, a család apából, anyából és gyerekekből álló ősi közössége, ami régebbi a politikánál, de most mégis a politikának kell beemelnie a közgondolkodásba és a közbeszédbe, talán ráér majd akkor, amikor annyira jól áll az ország, hogy lesz időnk hülyeségeket hallgatni.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/baby-1866621_960_720.jpg
Szoptatás sem lenne Orbán Viktor nélkül. A védőnőket természetesen normálisan meg kell fizetni, de nem ártana normálisan megfizetni mindenki mást is. Ugyanis – a szakmai segítségen túl – nem árt meg az édesanyának, ha nyugalom van (például nem azon parázik évi 365 napon át, hogy miből fizetik be a rezsit, hogyan cserélik ki a lerohadt hűtőszekrényt és miből telik ruhára, cipőre, ételre) és az is jót szokott tenni, ha az édesanya is normálisan tud táplálkozni. Ha ezek az alapvető dolgok megvannak, szinte magától megy majd a szoptatás is.
Ennél egy fokkal érdekesebb az EMMI közleménye. Ilyen viccességek vannak benne:
„A kormány számos eszközzel és hosszú távú programmal kívánja elősegíteni és népszerűsíteni az anyatejes táplálást. Ennek keretében tavaly másfélszeresére emelkedett a leadott anyatej áráért járó juttatás”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.