A múlt hét bővelkedett kórházi fiaskókban, a meglévő – már-már általános – hiátusokon túl nem volt fűtés a János Kórházban, pulóverben feküdtek a betegek, fáztak az ápolók és az orvosok is. De jött az örömhír: Vietnam Can Tho városában - ami rögtön tesóváros is lett - ahol 60 millió euróból 500 ágyas onkológiai kórházat építünk.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: Az alfa állapot magának magas, mint csirkének a zsiráfitató. A game szó jelentéséről érdeklődjön a disznóólban, két röffentéssel elmagyarázza a rokonság! Egyszóvalseg buta kigyelmed!:-))))))) A segg buta vonatkozik ám a szerkesztőire is, akik ideengedték!Rajtuk is eluralkodott a "durbintsitisz"
silber13
@Nessy: Akkor szerintem egyértelmű a szerkesztőség ( ha létezik ilyen) felelőssége egy ámokfutó rászabadítása és a modi teljes hiányának előidézése a propira.
silber13
@Nessy: Vagy létezik más ok is: a politikai ! Magyarán ki akarják nyírni a propit és ehhez találtak egy őszeintük megfelelő egyedet, de azzal nem számoltak,hogy egy sík hülye, magyarul alig tudó elmebeeget kerítenek! Jellemzőa mostani szerkesztőségre!
Nessy
@silber13: Pontosan. Anno egyik kollégám mondta: " Hülyével ne vitatkozz, mert téged is annak néznek"!
X-ray
rétvári! Gyere a mi kórházunkba kezelésre... nem biztos, hogy másnap osztani fogod a butaságot!
silber13
@Nessy: Nagyon nagy igazságot mondott a kollégád! Gratula érte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.