Mostantól minden más lesz. “Mint ismeretes, a hatalom az érdekeivel ellentétes politikai vélemények közterületi megjelenésének megakadályozása végett, az elmúlt hónapokban – jogalkotásnak csúfolt folyamatban – egy abszurd szabályrendszert alkotott, amely meggyőződésem szerint súlyosan alkotmánysértő. Miután mindez kevésnek bizonyult, a tegnapi napon, mindezt félretolva, a hatalom a nyílt, leplezetlen erőszak útjára lépett. A kialakult helyzetre figyelemmel, minden további anyagi és személyes kockázatvállalást, mind a magam, mind a társaságaim vezetői részéről lehetetlennek tartok. Ezért a mai napon a jelzett körülmények fennálltáig közterületi cégeim vezetőit arra kértem, hogy politikai és közéleti tárgyú hirdetés közzétételére vonatkozó megrendelést ne vegyenek fel, illetve ne teljesítsenek. dr. Simicska Lajos Budapest, 2017. szeptember 27.”

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez annyit jelent, hogy minden akarata ellenére a Fidesznek nem sikerült a saját maga számára "jól kijönnie a megalkotott plakáttörvénnyel , amellyel mindenképp saját maguknak akartak kedvezni "törvényesen" is ! Nos miután a Fidesz-rezsim mondhatni kissé elszámították magukat , most kétségbeesetten képesek törvénytelen eszközökkel a HATALOM nevében nyílt és erőszakos módon minden demokráciát megcsúfoló tevékenységükkel még a szabályosan felrakott , de a Fidesz-kormány ellen szóló plakátokat erőszakkal leszedetni a rendvédelmi szerveket is bevonva ! Erre válasz a Simicska közleménye ... egy politikai fricska a Fidesznek ... ami még 1-2 sebtiben Fidesz által lekapargatott plakátnál is nagyobbat szól !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.