Gyurcsány elárulta, a DK hogyan fog nekifutni a választásoknak. Kovács GáborKOVÁCS GÁBOR2017. SZEPTEMBER 30., 10:02 A Demokratikus Koalíció (DK) koordinált egyéni jelöltállítást javasol, és önálló listát állít a 2018-as választásokra, jelentette be Facebook-posztban Gyurcsány Ferenc. Ezt írta: “A DK sajnos már nem tudja követni az MSZP álláspontjának változásait a demokratikus ellenzék választási együttműködésével kapcsolatban. Amit viszont látunk, az sok esetben nem találkozik a mi véleményünkkel, kultúránkkal és szerintünk ellentétes a demokratikus ellenzék és a remélt új köztársaság érdekeivel. A Demokratikus Koalíció Elnöksége ezért úgy döntött, hogy a DK koordinált egyéni jelöltállítást javasol és önálló listát állít a 2018-as választásra. A párt listáját – a párt elnökségének döntése alapján – én fogom vezetni.”

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ertheto, hogy unja mar botka hulyesegeit a DK es Gyurcsany... ideje elkezdeniuk a sajat partjukat epiteni, nem pedig az mszp-re varni.
botka gyakrabban valtja az otleteit, mint mas az alsogatyajat...:o(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ertheto, hogy unja mar botka hulyesegeit a DK es Gyurcsany... ideje elkezdeniuk a sajat partjukat epiteni, nem pedig az mszp-re varni.
botka gyakrabban valtja az otleteit, mint mas az alsogatyajat...:o(((
peterkelemen
Nem nyaralgatni kellett volna hanem már nyáron megegyezni és szeptembertől meg bejelenteni.
karma1
@Horizont: Szerintem lesz olyan belso "utasitas" a partban, hogy hallgatolagosan a legeselyesebb baloldali indulot tamogassak a szavazasnal . Gyurcsany TENYLEG el akarja zavarni orbant, mig botka nem. De a tobbi torpe part sem akarja igazan, akik senkivel sem akarnak kozoskodni, holott tudjak, hogy eleve halalra vannak itelve, ha egyedul indulnak. (momentum, lmp, egyutt...es persze az mszp vastagon).
Ez az egesz balhe kizarolag botka ugye. (Vagy lehet, hogy ez resze egy nagyobb szinjateknak, es a vegen Lattmann jon elo???)
karma1
@peterkelemen: Miert, ki nyaralgatott?
Mert amugy hivatalosan az egesz Parlament csukva van, es nagyon sok ember IS szabadsagon van, es erdemi munka kizarolag szeptemberben, az iskolakezdessel egyutt indulhatott.
Gyurcsany megtartotta az Agorat szeptember elso szombatjan, ahol igenis megjelent 7 part vezeto kepviseloje is, az mszp-tol Molnar Gyula.
NEM Gyurcsanyon mulik - ha ezt akartad volna mondani. De meg csak nem is a normalis mszp-seken, mert a kozos nyilatkozatot es a KOM megalakulasat az mszp neveben M.Gy is alairta.
MONDOM: MINDEN botkan mulik!
bencemacska
@Horizont: ma, 10:35
Mindig, mindennek mi isszuk meg a levét!
Béla333
Be se fognak kerülni szerintem!
De legalább először a fennállásuk során önállóan mérettetnek meg a Parlamenti választásokon!
Eladott Ország
Fogyóban van Gyurcsány türelme, mint téli disznóvágások idején a fogó pálinka.
bencemacska
@karma1: ma, 10:41
A csoda sem ismeri ki itt magát, de szerintem jobb lett volna, ha Lattmann az MSZP Kongresszus után bejelenti,hogy eddig volt, köszönjük, gratulálunk Botkának!
Ebből még időben levonta volna mindenki a következtetést Molnárról, Hillerről és pártjukról. Nem kellett volna még egy fél évig amortizálni másokat!!!
peterkelemen
A világ legbénább ellenzéke a magyaroknak van akárcsak a legaljasab kormánya is. Buták, mint a föld. Ha valódi ellenzék lenne Magyarországon, akkor nem egyezkednek hanem kérdések és feltételek nélkül közösen neki rontanának Orbánéknak felszólítva a népet is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.