Egy hónapos óriásplakátkampányt indított "az európai Magyarországért" a Demokratikus Koalíció (DK) két európai parlamenti (EP) képviselője – jelentette be egyikük, Molnár Csaba vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Niedermüller Péterrel közös akciójukról elmondta, országszerte közel félezer helyen jelenik meg hirdetésük, és a mintegy 17,5 millió forintos költséget az EP szociáldemokrata frakciójának – kettejük alkotta – DK-delegációja állja képviselői költségkeretéből.

A maga módján a DK is beszáll a plakátháborúba

Az ellenzéki politikus szerint a következő időszak nagy politikai döntése, hogy "Magyarország Orbánt vagy Európát választja", azaz megtartja vagy megszünteti az uniós tagságot, miközben "nagyon világosan látszik, hogy a Fidesz politikusai az Európai Unióból való kilépés mellett vannak".

Molnár Csaba szerint Magyarország számára az uniós tagság jelenti a jövőt. Aki "Orbánt választja", az elfogadja a kivándorlást, "inkább azt szeretné, ha focira és stadionokra költenénk" és a fideszes politikusok "luxuséletmódjára" – vélte, és hozzátette: az Európára voksolók ezzel szemben oktatásra és egészségügyre költenének, a dolgozókat idehaza tartó európai bérek, valamint az uniós színvonalú nyugdíj mellett vannak.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: Youtube

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@anka: Sőt, a fidesz matek szerint ebben már benne van a 13. havi nyugdíjunk is! csak mi vagyunk pancserek, mert nem találjuk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@anka: Sőt, a fidesz matek szerint ebben már benne van a 13. havi nyugdíjunk is! csak mi vagyunk pancserek, mert nem találjuk!
anka
@Nessy: - 14. is ígértek..., az is benne van...:D
Nessy
@anka: Jó, hogy szólsz! Mindjárt szétnézek a nachtkaszniban, hátha én is találok pár milliót, mint anno Lőrinc barát! :-))
Eladott Ország
Beindult a választási cunami. Hátulsó párt, előre fuss!
anka
@Nessy: - az eltolcsi' szerint minden háztartásban 10 millió forintos megtakarítás van..., csak én nem találom! - pedig már a párnákat is szét szedtem..., hátha ott van! :D :D :D
Béla333
@Nessy: 16.16
"...csak nem az ég angyalai alapítottak pártot kis hazánkba? "

Azért mert valaki nem akarja, hogy szétlopják az országot a feje fölül, már angyalnak is kellene lenni?
Nem hiszem!
Elég, ha csak ember valaki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.