A londoni Uborka és az új Wembley tervezője jegyzi: 120 méteres lesz a tetején közkilátóval. Azt, hogy magasház épül a BudaPart projektben a Lágymányosi-öböl partjára, már elég régóta lehetett tudni. Azt is, hogy 120 méter magas lesz, ami hazai léptékkel mérve nyugodtan nevezhető felhőkarcolónak, hiszen ez lesz a főváros legmagasabb épülete. Elhangzottak az érvek pró és kontra, hogy kell-e nekünk ekkora épület (ezeket most nem írnám le megint, de olvassátok újra, ha vitáznátok velük), ezen kívül viszont az égvilágon nem tudtunk róla semmit.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbanizáció is megindult

Minden diktátor szeret magához méltó emlékeket rittyenteni

Mit mondjak azért akadtak jelek, hogy mást ne is említsek mint a Nemzeti Színház bűn ronda épülete, de a Városliget átarcitása sem piskóta.
A legfrissebb hírek szerint egyenesben kezd lenni a projekt, ami azt célozza, hogy „hogy 120m-es magasház épüljön a BudaPart projektben a Lágymányosi-öböl partjára”.
Azt hogy mindezt Orbán közvetlen sleppjéből építik így is és úgy is az ismert volt, az új hír – persze az elvben sokban eltérő dologtól, hogy egy igazi sztár tervezi: Norman Foster. Legalább is az irodája!!! =)) -, hogy az épület gazdája is meg van. Nincs semmi meglepő, az is Őfenesége környezetéből való, legalább is a szívéhez (pénzt, paripát és fegyvert sohasem sajnálta sem a vezértől, sem a cégtől) közelálló.
Ahogy erről az index.hu „Lenyűgözően fog kinézni a MOL új székháza 120 méteres torony, a tetején közkilátóval. Az Uborka építészirodája tervezi” cikke beszámol: „székház lesz az épületből, és nem egy irodaház, amin egy rakás cég osztozik. A MOL építi meg, akik amúgy is itt a környéken működtek, viszont egy nem túl reprezentatív – legyünk őszinték, a ciki határát súroló – irodaházban.”!
Nos itten álljék meg az a bizonyos nászmenet! Azon hic & nunc nem nyitnék szakmai vitát, hogy az a bizonyos épület mennyivel cikibb sok más társánál. de hogy nem túl jó omen az biztos! =))
Az újszülötteknek és a gyengébb emlékezetűeknek, az bizony tényleg ciki volt, mert leomlott!! =))
papa.49
Van pénz dögivel az üzemanyagokból !!!
adrenalink
"lenyűgözően fog kinézni" Várjuk ki a végét! A Duna Aréna is jól indult, aztán mi lett belőle...
RonaGyuri
a témának van egy igencsak pikáns vonulata: a hírről beszámoló 444.hu-s cikk nem kommentelhető! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.