Ez a párt az, amely a rendszerváltás után azonnal megjelenő horthysta, keresztényfasiszta hagyomány elleni fellépésével, a felvilágosodás, a liberalizmus, az emberi jogok és polgári demokrácia befogadásával szerezte meg létjogosultságát, s tartotta meg a magyar fasiszta hagyománnyal szemben a magyar jövő lehetőségét. De ez alól hamar előbújt a szoci mutyi, és az a magyar jövő végét is jelentette. Lejárattak mindent, ami szép, nemes és követésre méltó. Felmorzsolták, mert magukhoz szocializálták a magyar liberális pártot is. Úgy jártak, mint a kisgazdák. A Fideszben megbíztak, aztán zsarolhatóvá váltak, a legjobb embereik nagy részét is belülről korrumpálták. A párt az erkölcsi fertőben szétrohadt, és az újabb generáció már nem is tudta, hogy mi lenne ennek a pártnak a küldetése és létezése értelme. Önmagáért való, hatalomtechnikai megoldásokban gondolkodó, szoci urambátyám banda lett belőle, amelyben a javakhoz való hozzájutás lett a politikai tevékenység célja.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Aki esélyt akar adni Orbánék leváltására az vagy rászavaz a legesélyesebbre jelen esetben a Jobbik vagy kösse fel magát, mert azzal saját magát is szembe köpi és a családját is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.