A Spéder Zoltánhoz kapcsolódó, a Magyar Postát, illetve az FHB-csoportot érintő ügyekben továbbra is vizsgálódik a Nemzeti Nyomozó Iroda – írja a Magyar Idők.

A takarékszövetkezetekkel kapcsolatban kötött egyes szolgáltatási szerződések vizsgálata során nem találtak bűncselekményt. 

December 11-ig hosszabbította meg a Legfőbb Ügyészség legutóbb a Spéder Zoltán nagyvállalkozó érdekeltségeivel kapcsolatosan a Nemzeti Nyomozó Irodában (NNI) zajló vizsgálatok határidejét.

Még mindig vizsgálódik a rendőrség Spéder érdekeltségei körül

Az NNI korrupció és gazdasági bűnözés elleni főosztálya 2016-ban kezdte vizsgálni a Magyar Posta Zrt. és az FHB Jelzálogbank Nyrt. között létrejött részvényadásvételi szerződést, az FHB Jelzálogbank kötvénykibocsátását, a Magyar Posta tulajdonában álló gazdasági társaságok értékesítését, valamint a takarékszövetkezeti rendszer integrációja során kötött egyes szolgáltatási szerződéseket.

A lap – meg nem nevezett forrásokra hivatkozva – azt írja, hogy a takarékszövetkezeti rendszer integrációja során kötött egyes szolgáltatási szerződések vizsgálata bűncselekmény megállapítása nélkül lezárult.

A nyomozás határidejének december 11-ig történő meghosszabbítását újabb okiratok beszerzése és újabb tanúk kihallgatása indokolta.

(Magyar Idők)

Cikk- és címlapkép: Youtube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amikor a maffia élő adásban számol le fölöslegessé vált udvari oligarchájával. A minden jogállamiságtól független ügyészség, meg a többi csatolt hatóság, amelynek még
egyszer sem fordult meg a fejében, hogy a Matolcsy, Pintér, Rogán, Habony, Mészáros, Tiborcz, Vajna, Orbán (végtelen hosszú a sor) félékkel szemben független és pártatlan eljárást indítson, amely ügyészségben soha fel sem merült, hogy legalább mímelje a rábízott munkát, a
fölöslegessé vált udvari oligarchát két nap alatt felnégyeli. Miután az állampárt évekig zabáltatta a közpénzből, most hirtelen gyanússá vált a feje.Caligula is ezt tette, mikor a kincstár kiürült, öngyilkosságra szólította fel a gazdagokat, vagy felségsértéssel megvádolta. Az érintett végrendeletében fele vagyonát Caligulára hagyta, ezesetben a másik fele a családé maradhatott. Ha kihagyta Caligulát a végrendeletből, az egész vagyont elkobozták. A módszer mit sem változik, most, hogy kevesebb az uniós, ellopható pénz. Valahonnan pótolni kell. Amellett kellene a médiabirodalom is, Simicskával is elsősorban a médiája miatt szakított a fénylő csillag. A barátságról való biztosítás a legbiztosabb jele annak, hogy küldik a selyemzsinórt. Így volt ez Sztálin, Ceaucescu idején is, elvtársi csók, majd a kijáratnál letartóztatás.
Eladott Ország
Ha itt lenne az ideje, kibontanék egy jó üveg bort, látva, hogy egymást öldöklitek.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/sped-1024x681.jpg
Spéder Zoltánt sokáig szerette a kormány. Spéder Zoltán nagyjából azt csinált, amit akart hosszú évekig a közpénztől (is) karnyújtásnyira. Takarékintegráció-vonalon, FHB-vonalon, Magyar Posta vonalon, médiabirodalom vonalon. A Spéder Zoltán vezette FHB enyhény szólva is gyanús eurokötvény-kibocsátása senkit nem érdekelt a maga idején. Aztán egyszer csak Spéder Zoltán kiesett a pixisből: megunta a pofáját a Viktor. Azóta Spédernek – aki Lázár Jánosnak lelki jóbarátja – igencsak megkeseredett a luxusoligarcha élete. Csalás gyanújával immár három ügyben nyomoznak ellene, miután évekig kormányzatilag asszisztáltak/nem tudtak az ügyleteiről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.