Egy nap alatt két olyan civil szervezettel is felszámolta együttműködését a magyarországi börtönök működtetéséért felelős Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP), amelyek különböző formában a fogvatartottak börtönbeli életkörülményei javításán dolgoztak.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Lassan, de biztosan épül a teljhatalom az élet szinte minden területén.
quadrocopter
Az unió hatalmas hibája, hogy a Genyó simán megteheti önkénye kiépítését és meg is teszi, a szemünk előtt!
kripton
Nagyon helyes! Ne pofázzanak bele olyan dolgokba, amihez semmi közük! A börtön azért van, hogy akit odaküldenek, az ott ROSSZUL ÉREZZE MAGÁT! Féljen visszakerülni.
Eladott Ország
Az az ember, aki saját bevallása szerint azok ellen harcolt huszonakárhány éve, akik a diktatúrát csinálták, most ő maga csinálja a diktatúrát, ő maga szilárdította meg apró lépésenként ezt a gyalázatos illiberális fertőt. Menthetetlennek látszik ez az ország, ahol bármire kapható alázatos szolgák teszik hozzá a maguk kis részét a jogbiztonság felszámolásához, utolsó nyomainak kiirtásához. Ez van, történelemkönyvekbe illő korkép: kidobóemberek fizikai erejüket felhasználva próbálnak elcsalni egy népszavazást, a rendőrség pedig magasról leszarja a dolgot. Közben a gyalázat ellen tiltakozó aktivistát gyorsított eljárásban elítélik. Igen, ez van. A demokrácia nem egy kézzelfogható, ehető dolog, nem egy rezsicsökkentés, nem is nyugdíjemelés, nem csirkefarhát és nem is a napi üveg sör. A demokrácia valószínűtlen, színtelen-szagtalan megfoghatatlan kategória. A szabadság és a jogbiztonság nekünk magától értetődik, pedig sokan megtapasztalták már, hogy nem az. Majd ha az ingyen pornót akarják beszüntetni, talán megmozdulunk. Addig is üzenjük Brüsszelnek, hogy a magyar demokrácia és jogállam szilánkosra zúzásába nem szólhatnak bele. Megoldjuk mi. Házon belül.
quadrocopter
@durbincs: Neked itt kuss van, primitív nyálkás, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te f@szfej?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.