Golfakadémiát alapított a kormány Orbán Viktor szülőfaluja mellett. A kormány szeme előtt a 2020-as tokiói olimpia, és tengernyi golfozó magyar gyerek lebeg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Szivek Norbert, a Magyar Golf Szövetség elnöke (amúgy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő havi 7 milliót kereső vezérgigazgatója)." Aki másodállásban csúti cigány vejkójával seftelő szarházi.
"S miért vagytok ti kiváltságosok?
Miért a jog csupán tinálatok?"
A "tengernyi golfozó magyar gyerek" mai valósága:
Egyik kezében eke szarva,
Másik kezébe beleszarva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: tegnap, 14:42 # Azt a földet amit a fidesz holdudvara ellopott vissza kell venni, a csúti csüngőhasú cigány seggbuta strómánjától, pedig a Balatont.
papa.49
Mikor volt normális ötlete ennek a hibbant koszos cigánynak SOHA !!!
bakegya
JA röpül MAGYAR MÉSZÁROSUNK ÁLOMBIRODALMA!-a magyar tenger is ezen oknál fogva,már megközelíthetetlen ALIGÁN,SZEPEZDEN,KESZTHELYEN,FÜRED UTÁN A TÖBBI TELEPÜLÉST IS BENYELTÉK A AZ ORBÁNCSICSKÁK PALOTAFORRADALMÁRAI-most éppen a révfülöpi kikötőt építteti át a sporthivatalok minisztériuma-hogy aztán a LÖLŐNEK IS MEGFELELJEN IDEGENFORGALMILAG.Mert hajózni kell azhoz hogy röpüljön a maffiaállam gazdagsága!Folytatjuk,GOLFÜTŐVEL IS SZÉTVERJÜK MAGYARORSZÁGOT-ezt is a SOROS spekulálta ki???
kokopelli
@papa.49: ..annyiból igaza lehet a csutignómnak,hogy egy amatőr golfozó többet mozog
egy kisméretű golfpályán,mint egy válogatott focista a végigsétált 90 percében!
papa.49
@kokopelli: A csutigeci fejével golfoznék !!!
bakegya
Jajjj fityiSS FIJJUK-orbán mészárosotok naponta RUGDALJA be már tizenéve a MAGYAR PARLAMENT FŐBEJÁRATÁT!Mára már KISAKKOZTA onnan a demokratikusan megválasztott minden ellenzéket,a z európai szövetségeseinkre folyamatoasan kígyót-békát KÖPKÖD.
Azzal együtt,hogy se focizni,se sakkozni nem tud,de kieszi a magyarokat minden vagyonából és még szarik is ránk-na erről aki még nem dyőződött még meg az BIZTOS VAGYOK BENNE HOGY GOLFÜTŐVEL A MANCSÁBAN FOG BEINTENI MEGINT CSAKKK NEKÜNK ,dolgozó embereknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.